El PSC demana des de Cornellà un canvi de govern a Espanya

A l’acte polític, que va aplegar gairebé un miler de persones, van intervenir la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, la cap de llista per Catalunya, Carme Chacón, el Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, i l’alcalde la ciutat, Antonio Balmón.

El pavelló Municipal de Sant Ildefons va tornar a acollir –com ja va succeir durant la campanya electoral al Parlament de Catalunya- un míting del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). L’acte va acollir gairebé un miler de persones i va comptar amb la presència i intervencions de la presidenta d’Andalusia, Susana Díaz, de la cap de llista del PSC, Carme Chacón, del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, així com de l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón.

Chacón, en la seva intervenció, va afirmar que “la dreta fa temps que diu que no hi a polítiques d’esquerres ni de dretes, i ara s’hi han apuntat a dir-ho els de taronja i els de lila, però estem orgullosos de ser els que defensem les polítiques d’esquerres". La candidata del PSC a les eleccions generals va afirmar també que “ni el taronja ni el lila, només hi ha un vot que pot fer fora Mariano Rajoy el 20 de desembre, i és el vot socialista”. També va ser contundent quan va assegurar que “el dia 20 pot tocar la loteria a 40 milions d’espectadors si Rajoy se’n va a l’oposició”.

Susana Díaz, va dir que aquestes eleccions “són en un moment tan clau com ho van ser les de 1982 o les de 2004”i va demanar que “concentreu el vot en Pedro Sánchez, sigueu conscients que en aquest vot hi van les vostres escoles, els vostres hospitals i les vostres pensions.”

Per la seva banda, Miquel Iceta, va instar a “votar socialista en defensa pròpia” perquè “tenim un Govern de Rajoy incapaç d’asseure’s en una taula i posar-se a parlar per resoldre els problemes. Ja n'hi ha prou de baixar el cap i deixar passar tot el que estan fent!. Hem de dir sí a Pedro Sánchez, hem de dir sí al PSOE i hem de dir sí al PSC.”

I Antonio Balmón, en la seva intervenció, va explicar que cal recuperar “el paper dels poders públics per redistribuir. Nosaltres, els socialistes, no som un invent, ni un producte de laboratori finançat per altres. Volem construir, no contra ningú, sinó a favor d’una sortida igualitària de la crisi.”

Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix