Sánchez Llibre: “La disposició addicional a la Constitució garanteix estabilitat política”

El candidat número dos d’Unió a les pròximes eleccions generals va visitar ahir la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat.

El candidat d’Unió a les eleccions del 20-D, Josep Sánchez Llibre, va visitar ahir la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat. Durant la seva estada, va afirmar que les forces polítiques espanyoles són les “més interessades” a assumir la disposició addicional a la Constitució que proposen els democristians perquè és l’única via per resoldre el contenciós entre Catalunya i Espanya i garantir “’estabilitat política”.

A més, Sánchez Llibre va advertir que si no es resol el conflicte sobiranista es generarà més inestabilitat política i això derivarà en una major inestabilitat econòmica. “Si no es té en consideració aquesta solució, es podria anar a la ruïna de l’estat espanyol. Sense estabilitat política no hi ha estabilitat econòmica. I no hi ha estabilitat política si no es resol el contenciós entre Catalunya i Espanya.”

El candidat democristià també va recordar que Catalunya és el “motor” de l’economia espanyola i per això “caldria prendre la proposta d’Unió seriosament. Anem a defensar això al Congrés amb humilitat, però conscients que és una de les solucions possibles per resoldre el contenciós Catalunya-Espanya. Si no es té en consideració aquesta solució, es podria anar a la ruïna de l’Estat espanyol i això no interessa a cap de les forces polítiques que es presenten al Congrés dels Diputats.”

Redacció / Foto: Unió

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix