Jorge Fernández: "El Govern d’Espanya requereix una persona amb experiència”

El Ministre de l’Interior i cap de llista del PP, que va estar acompanyat per l’exalcalde Manuel Reyes en un míting que es va celebrar ahir a Castelldefels, va anunciar que la pròxima setmana “es reprendran les obres del Passeig Marítim”.

Castelldefels va acollir ahir un míting dels populars on va participar el Ministre d'Interior i cap de llista del PPC en les eleccions generals, Jorge Fernández. Durant la seva intervenció va afirmar que “la presidència del Govern d'Espanya requereix a una persona amb experiència, solvència i quall com Mariano Rajoy" i a més va defensar que "la presidència del Govern no és un lloc per aprendre, cal venir après. Governar és molt complex, i més en els temps convulsos que vivim al nostre país i a Europa". També va remarcar que "Espanya és un país massa important com perquè novells en política assumeixin la presidència, els experiments amb gasosa".

Jorge Fernández va fer balanç de la legislatura recordant que "Espanya era abans el malalt d'Europa i ara és el referent. Hem deixat enrere la recessió i ara estem en recuperació". I va assegurar que "liderem el creixement a Europa, estem per sobre d'Itàlia, França, Alemanya o Regne Unit. Som exemple de les reformes que cal dur a terme per establir les bases d'una economia competitiva”. En aquest sentit el candidat ha valorat l'esforç de la ciutadania i del Govern d'Espanya que ha permès consolidar la recuperació, "ens hem rescatat a nosaltres mateixos, amb molt sacrifici, aquí no ha vingut ni troica ni homes de negre. No llançarem tot aquest sacrifici". Per acabar la seva intervenció es va referir a l'objectiu 2020, arribar als 20 milions d'espanyols treballant l'any 2020. "Votant al PP, tingueu la seguretat que ho aconseguirem. No és una utopia, perseverant en les polítiques que hem emprès, en els 4 anys que vénen podem crear ocupació a un ritme de mig milió a l'any", va remarcar.

Represa de les obres del Passeig Marítim

Per la seva banda, Jorge Fernández va anunciar que gràcies a la insistència de l’exalcalde Manuel Reyes, les obres del Passeig Marítim es reprenguessin la setmana vinent. Les obres es trobaven suspeses temporalment a causa d'una diferència econòmica de 4.000 euros causada per la modificació del projecte arran de la incorporació de les peticions dels veïns i l'Ajuntament. El ministre va explicar es va fer un informe favorable de la modificació i que la Ministra de Medi ambient, Isabel García Tejerina, li va confirmar ahir que l'incident estava resolt.

L’exalcalde Manuel Reyes es va mostrar satisfet per l'anunci i va destacar que es tracta d'una infraestructura indispensable per al desenvolupament turístic de Castelldefels i de l'obra més important impulsada durant el seu mandat finançada i recolzada per l'Estat i el govern del PP. En la seva intervenció, Manuel Reyes, número 6 al Congrés, va aprofitar per recordar que el 20 de Desembre ens juguem molt i ha advertit del perill de votar a "candidats simpàtics o bons oradors però sense experiència per governar-nos. Hem de confiar el futur del nostre país i les nostres famílies a gent que defensi amb total fermesa la integritat de Catalunya dins d'Espanya i d'Europa".

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix