ERC obre la campanya del 20-D a l'Auditori de Cornellà de Llobregat

El cap de llista Gabriel Rufián va manifestar a l’acte que “anem a fer el que mai s'ha fet i anem a Madrid a dir el que mai s'ha dit, ja hem votat, ens hem comptat, i hem guanyat. Som República”.

Esquerra Republicana de Catalunya va escollir l’Auditori de Cornellà de Llobregat per a celebrar l’acte d’inici de campanya per a les eleccions generals del 20 de desembre. El cap de llista Gabriel Rufián va explicar en la seva intervenció que 'ha arribat el moment que el poble català s'ha alçat contra aquells que ens neguen el que hem guanyat a les urnes, que neguen la democràcia i hem d'anar a dir-los que ja hem guanyat. Anem a fer el que mai s'ha fet i anem a Madrid a dir el que mai s'ha dit, ja hem votat, ens hem comptat, i hem guanyat. Som república.”

Rufián va destacar també que anem a Madrid a deixar ben clar als que sempre havien guanyat, que ara han perdut. Anem a dir-los que els que sempre havíem perdut, hem guanyat i som República. Anem a Madrid a defensar el nostre vot i la construcció de la República catalana que van somniar els nostres avis i els nostres pares, la República que hem de deixar pels nostres fills, una societat més justa, capdavantera”.

D’altra banda, el número 2, el cornellanencJoan Tardà, va explicar que “defensarem el vostre vot i la sobirania del Parlament a les verdes i a les madures i defensarem el Govern de Catalunya. Ho hem de defensar nosaltres, oberts als mon però la nostra causa ens té a nosaltres” i va afegir que “no podem defallir, no ens ho mereixem i tampoc s'ho mereixen els que ens van precedir. Mai els catalans havíem plantat cara a aquesta democràcia low cost que no ha estat capaç de res, ni tan sols de reconèixer la nació catalana. Tenim l'obligació de guanyar a la catalana, democràticament, però també de pressa, perquè el país se'ns està fonent a les mans.”

Mentrestant, el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, va assegurar que “el nostre és afortunadament un país divers ple de gent diversa, amb diferents orígens, llengües diferents, que resa deus diferents o no resa, i el que ens fa a tots compatriotes és la voluntat de compartir un futur, no l'origen sinó el destí. Estem aquí, en política, per amor, per amor a la nostra gent i al nostre país”. L’actual alcalde de Sant Vicenç dels Horts també va manifestar que “ens volem assemblar a la societat a la qual aspirem a representar perquè tenim el somni que la gent se senti reconeguda en nosaltres, encarem el millor de totes aquestes tradicions, de tots aquests orígens. Som honestos, modestos i també responsables, la modèstia ens aconsella no dir que guanyarem però la responsabilitat ens obliga a voler guanyar. La nostra generositat ens legitima a demanar prou força per continuar sent generosos. La millor inversió a l'hora d'anar a votar és votar Esquerra Republicana.”

L'acte d'inici de campanya va ser presentat per Àlex Gorina i també van intervenir altres membres de la candidatura al Congrés com Ester Capella, Anna Surra i Joan Capdevila, així com el cap de llista al Senat, Santiago Vidal.

Redacció / Foto: Directe.cat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix