En Comú Podem presenta la seva candidatura a Sant Feliu de Llobregat

L’acte es va celebrar al Centre Cívic Les Tovalloles amb la presència d’una vuitantena de persones.

El Centre Cívic Les Tovalloles va ser l’escenari la presentació de la candidatura d’En Comú Poden davant d’unes vuitanta persones. Cal destacar la presència dels candidats i les candidates Josep Vendrell, Lucia Martín, Raimundo Viejo, Andrés Romero i Lola Castro. La benvinguda va ser a càrrec de l’alcalde, Jordi San José, i de l’activista santfeliuenca, Isabel Bravo.

Sanitat i desnonaments

Durant l’acte es van tractar temes com l’ecologia, la igualtat, les retallades, els drets socials i els drets nacionals. En el mateix, va merèixer atenció especial el tema de les retallades en sanitat i la gestió del Conseller de Sanitat Boi Ruiz. També es va parar atenció en els desnonaments, tot defensant una nova legislació que garanteixi el dret a l’habitatge, en coincidència amb el que defensa la PAH.

Josep Vendrell i Raimundo Viejo, van defensar que sense un procés constituent, o fixant d’entrada com ha d’acabar aquest, no hi ha canvi possible. Tot insistint en què el dret a decidir és el fet que aglutina una veritable majoria. I constatant que les lleis no han de servir per evitar que la gent voti, sinó que han de servir per facilitar que es faci que una majoria vol. I en general, els i les ponents van defensar que cal  fer front al règim de la por, que ens ha portat la crisi, en referència a la por a perdre la feina o a no trobar-la, a no poder pagar l’habitatge, a no tenir assistència sanitària.

Segons En Comú Podem el repte que planteja a la ciutadania és “si es continua beneficiant a una minoria i castigant a una majoria, si es continua permetent que una gran majoria visqui en la precarietat, o consentint la corrupció o negant el dret a decidir, fets que són incompatibles amb la democràcia; o en canvi, si volem la política del bé comú, la política del sentit comú. En Comú Podem vol portar al Congrés la veu de la gent treballadora, i que el que passi  a dintre d’aquest estigui al servei de les persones.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix