Manuel Reyes posa en marxa la iniciativa "Manu en el teu barri"

L’exalcalde de Castelldefels i candidat a les eleccions generals visitarà les pròximes setmanes diferents barris de la ciutat.

Des d'aquesta setmana i durant les pròximes setmanes, l’exalcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, posa en marxa una iniciativa del Partit Popular que el portarà a visitar els diferents barris de la ciutat baixllobregatina: “Manu en el teu barri”. L’objectiu de l’actual candidat al Congrés de Diputats a les eleccions generals del 20 de desembre, és apropar-se als veïns i veïnes i conèixer les seves opinions i escoltar les propostes per millorar el seu barri i el municipi.

El primer barri que visitarà és el de Canyars el pròxim dissabte 28 de novembre on instal·larà una carpa informativa en la Rambla Otero Pedryo amb carrer General Palafox. Des de les deu del matí i fins a les set de la tarda, Manuel Reyes escoltarà les iniciatives i les propostes que li traslladin els veïns.

Redacció / Foto: dimecastelldefels.com

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix