Rufián i Tardà es comprometen a defensar el vot baixllobregatí a Madrid

Els candidats republicans a les eleccions al Congrés de Diputats van visitar El Prat de Llobregat en l’inici de la precampanya ERC a la comarca i l’Hospitalet.

Els candidats a les eleccions al Congrés, Gabriel Rufián i Joan Tardà, van visitar ahir el Prat de Llobregat. L’acte va significar l’inici de precampanya d'Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

Sobre l’estat de les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP, Rufián i Tardà van fer una crida a la responsabilitat per arribar a un acord que permeti donar el tret de sortida definitiu a la legislatura. “No contemplem cap altre escenari que no sigui el d'un acord. La gent no ho entendria i no ens ho perdonaria” van explicar. Pel que fa les eleccions al Congrés del pròxim 20 de desembre, van manifestar que “anem a Madrid a defensar el vot dels catalans. Ens hem comptat i hem guanyat.”

Després d'atendre els mitjans, Rufián i Tardà, acompanyats pels regidors, Jordi Ibern i Núria Sanahuja, i diversos membres de la secció local d'ERC-El Prat, van fer un recorregut pel municipi que va arrencar a la plaça de la Vila, i durant el qual van repartir material informatiu de precampanya i van visitar diversos comerços.

Redacció / Foto: ERC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix