Xavier Alegre, escollit com a candidat de Ciutadans al Senat per Barcelona

Es va imposar amb claredat a Núria Nadal i Juan Foncuberta, segona i tercer més votat a les primàries.

El passat dimecres dia 28 d'octubre es varen encetar les votacions. Més de 20 afiliats i afiliades de Ciutadans van presentar-se a les primàries del partit al Senat. Divendres passat va finalitzar la votació i dissabte a la tarda es van fer públics els resultats. Amb un total de 143 vots, el santfeliuenc Xavier Alegre va ser escollit com a candidat per encapçalar la llista al Senat per Barcelona. Núria Nadal i Juan Foncuberta van ser la segona i el tercer més votats respectivament.

Alegre, que va mostrar la seva satisfacció amb els resultats obtinguts i va felicitar a tots els candidats i candidates que s'havien presentat a les primàries, ha assegurat que "encara queda un llarg camí per recórrer i ara cal, més que mai, que entre tots i totes treballem perquè Ciutadans obtingui uns molt bons resultats a les eleccions del pròxim 20 de desembre i obtingui el màxim nombre de representants, tant al Congrés com al Senat."

Cal recordar que en Xavier Alegre, és l'actual delegat i coordinador del sotscomitè del Baix Llobregat i del Garraf i és també regidor a Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix