Serrano: “Els que volen derogar la reforma laboral volen derogar l'esperança dels espanyols”

El diputat al Congrés i regidor a Cornellà també va manifestar en una conferència al municipi baixllobregatí que “enfront d'aquells partits (PSOE, C’S, Podem, nacionalistes..) que no valoren a on hem arribat tenint en compte d'on veníem, hem de posar en valor el que hem aconseguit. No podem trencar aquest bon camí recorregut”.

El diputat del Congrés, Daniel Serrano, va fer una conferència a Cornellà de Llobregat. El també regidor al municipi baixllobregatí va estar acompanyat a l'acte pel president provincial i diputat del Parlament, Alberto Villagrasa, la presidenta local, Isabel Espinosa. Durant la conferència va manifestar que “aquells que volen derogar la reforma laboral volen derogar l'esperança de tots els espanyols que encara no han trobat treball”. A més, Serrano va explicar les actuacions fetes pel govern del Partit Popular en aquesta “difícil legislatura” i va insistir que “enfront dels quals critiquen el que s'ha fet, hem de posar en valor el que hem aconseguit tenint en compte d'on veníem.”

Creixement
En aquest sentit, Daniel Serrano va dir que en relació al 2011, ara Espanya creix un 3%, les pensions s'han descongelat i encara que poc, fins i tot han pujat, fins a un 2% les més baixes i un 1% la resta. “A més s'ha garantit la dependència que ha passat d'una llista d'espera del 75% al 25% i s'ha ampliat el nombre de receptors. Aquesta garantida la sanitat pública i es van dur a terme mesurades com posar fi al turisme sanitari que representava una despesa un de més d'1.000 milions anuals, evitant així la fallida del sistema sanitari”, va explicar.

Un milió de llocs de treball

Així mateix Serrano va destacar que en tan sols dos anys (2014-2015) s'han creat un milió de llocs de treball que “encara que encara són insuficients, el procés ja està en marxa i l'objectiu és arribar a 20 milions de persones treballant, que a aquest ritme, l'any 2020 s'haurà aconseguit. Ara a més de continuar creant més llocs de treball anirà millorant la qualitat, les condicions...i aquesta és la millor política social que un govern pot realitzar.”

El diputat també va recordar les dades de l'última EPA: 66.000 aturats menys a Catalunya en l'últim trimestre i 35.800 nous llocs de treball, baixant la taxa d'atur al 17,49%. Per a Serrano “totes aquestes dades demostren que anem per bon camí, per la qual cosa ara no hem de trencar aquesta línia.”

D’altra banda, el president provincial, Alberto Villagrasa, va dir durant l’acte que “el govern de l'Estat, del Partit Popular, ha tingut un paper fonamental en els municipis, als quals ha ajudat molt en moments de greu crisi econòmica en tot el país; el pla de pagament a proveïdors, pagament de deute de la Generalitat amb els ajuntaments...”. Finalment el president va animar a tots a defensar el treball dut a terme en aquesta legislatura pel govern de Mariano Rajoy queha permès, amb l'esforç de tots, sortir de la recessió en la qual ens trobàvem. Queda molt per fer però anem per bon camí; no deixem que uns altres destrueixin el que hem aconseguit amb tants sacrificis.”

Redacció / Foto: PP Cornellà

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix