Francesca Benito: “El càrrec comarcal de Francesc Xavier Alegre va ser a dit”

L’excoordinadora de Ciutadans assegura també que “l’elecció de Santos Mateo per representar a Ciutadans a Sant Vicenç va ser pel gran consens entre els afiliats i després de ser aprovat pel Sotssecretari d’Organització Municipal i ratificat pel Comitè Executiu”.

En resposta a les declaracions realitzades a La Premsa del Baix per Francesc Xavier Alegre, Delegat Territorial i Cooordinador de Ciutadans al Baix Llobregat, l’excoordinadora comarcal i exsotssecretària d’organització a Catalunya de C’s, Francesca Benito, ha volgut aclarir i puntualitzar algunes afirmacions del regidor a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Segons explica Francesca Benito “l’elecció de Santos Mateo per representar a Ciutadans en el municipi de Sant Vicenç dels Horts es va fer pel gran consens entre els afiliats a C’s, entorn de la seva persona, inclús el de Carlos Gómez, ja que entenien que ningú millor que ell, per la seva serietat, saber estar i gran reputació podia representar al partit”. I afegeix que la junta directiva del Baix Llobregat “va elevar la proposta de l’elecció del candidat i la candidatura completa a la Sotssecretaria d’Organització de Catalunya, i aquesta a la seva vegada a Carlos Carrizosa, Sotssecretari d’Organització Municipal de C’s a Catalunya, responsable d’aprovar les candidatures en darrera instància per a, posteriorment, elevar-les al Comitè Executiu per a la seva ratificació o no. Totes les candidatures dels grups locals en els municipis han seguit el mateix procediment”.

Benito se sent molt dolguda amb les declaracions de l’actual delegat Territorial del Baix Llobregat que demostra “la seva falta d’informació així com del funcionament intern, una cosa imperdonable del seu càrrec. També demostra una absoluta incapacitat de gestionar els problemes i les crisis que es poguessin generar en el grup humà com ja va demostrar en la gestió de la crisi d’Esplugues de Llobregat. No es pot pretendre solucionar crisi entrant com un carro de combat que arrasa amb tot aquell que el considera un problema.”

I finalitza dient que “la democràcia es demostra amb fets. En el meu cas, sempre he posat a disposició del criteri de la militància en processos de primàries, com a candidata a Coordinadora de l’Agrupació del Baix, com candidata a Consellera General i després en el procés de primàries per a la llista del Congrés de Diputats. Alguna cosa que no pot dir el senyor Alegre, que ostenta un càrrec comarcal a dit i posant a dit un equip sense haver estat avalat ni ell, ni el seu equip per la militància de C’s en el Baix Llobregat”.

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix