Mor Jordi Miralles, excoordinador general d’EUiA

El castelldefelenc va ser diputat al Parlament de 2003 al 2012 i actualment era el cinquè tinent d’alcalde i regidor delegat de Comerç, Turisme, Hostaleria i Pla de Barris de l’Ajuntament.

L'excoordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha mort aquest dimecres a l’edat de 53 anys després d'una llarga malaltia. L'exdiputat d'ICV-EUiA al Parlament i regidor de l'Ajuntament de Castelldefels estava ingressat a l'Hospital de Bellvitge des de finals de juliol a causa d'una meningitis.

Miralles va ser diputat al Parlament de 2003 a 2012, quan va tornar a exercir la seva professió de carter. De 2006 a 2010 va ser elegit secretari tercer de la Mesa del Parlament. En les eleccions municipals d'aquest any, Miralles es va presentar a les llistes de Movem Castelldefels i actualment és cinquè tinent d'alcalde de l'Ajuntament i regidor delegat de Comerç, Turisme, Hostaleria i Pla de Barris.

Nascut al barceloní barri d’Hostafranchs, va combinar els seus estudis universitaris amb la feina de carter. Quan tenia poc més de 20 anys va superar un càncer limfàtic. Va treballar com assessor municipal a l’Ajuntament de Castelldefels abans de ser diputat. Va ser també secretari general de la Joventut Comunista i director del diari Avant. El 1999 fou candidat per EUiA a les eleccions catalanes en el lloc número 2 de la llista però no va aconseguir escó. De 2000 a 2012 va ser coordinador general d'EUiA en substitució d’Antoni Lucchetti. El juny de 2012 va ser substituït al capdavant del partit per Joan Josep Nuet.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix