Ciutadans presenta una moció de suport als treballadors d’Inovyn-Solvay

Segons la regidora de C’s Cornellà, Anna-Clara Martínez, amb aquesta iniciativa es pretén “donar suport i solidaritat amb els treballadors i exercir la pressió necessària per evitar un hipotètic tancament de la companya”.

El grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Cornellà ha presentat una moció de suport als treballadors de l'empresa Inovyn-Solvay. La portaveu de C's en el consistori, Anna-Clara Martínez, ha explicat que amb aquesta iniciativa es pretén constatar "la unitat de la comarca al voltant a la necessitat de garantir aquests llocs de treball". Martínez recorda que Inovyn-Solvay dóna treball directe a 500 persones del Baix Llobregat, algunes de les quals són d'aquest municipi.

La regidora de C's a Cornellà ha explicat que amb la moció presentada a l'ajuntament a més de demostrar "el suport i la solidaritat" amb els treballadors de l'empresa pretenen "exercir la pressió necessària per evitar un hipotètic tancament de la companyia" alguna cosa que, segons ha afirmat, "seria nefast per a les famílies afectades i per a la recuperació econòmica de la comarca."

L'empresa Inovyn-Solvay es troba en un conflicte amb el Ministeri d'Indústria per una presumpta infracció amb el servei de subministrament elèctric per a grans indústries.

Redacció / Foto: C’s Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix