Volen que es compleixi els terminis de l’ampliació de l’Hospital de Viladecans

El Ple de l'Ajuntament de Gavà també demana l’augment pressupostari i de recursos humans per recuperar la qualitat assistencial.

El Ple de l’Ajuntament de Gavà va aprovar per unanimitat -segons el consistori- una declaració política perquè el Govern de la Generalitat faci complir els terminis per a l’ampliació de l’Hospital de Viladecans i doti, de manera immediata, de més recursos de personal i pressupostaris el centre sanitari.

La resolució demanar al Govern de la Generalitat, tant a l’actual com al resultat de les eleccions del 27-S, que “vigili estrictament i faci complir els terminis establerts per a l’ampliació de l’Hospital de Viladecans”. Així mateix, demana “ampliar immediatament la dotació pressupostària i de recursos humans de l'hospital, amb la finalitat prioritària de recuperar la qualitat assistencial”.

L’acord es traslladarà a la Conselleria de Salut de la Generalitat, a la Direcció de l‘Hospital de Viladecans, als ajuntaments del seu àmbit d’influència, a la Junta de Personal de l’hospital i a la Plataforma de Defensa de l’Hospital de Viladecans i de la Sanitat Pública.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix