Iceta: “Vull que Catalunya segueixi ballant amb la resta d’Espanya perquè no hi ha res més trist que ballar sol”

El cap de llista del PSC va prendre part a l’acte central dels socialistes al Baix Llobregat a Cornellà, on també van participar Pedro Sánchez que es va comprometre a “ajudar a reconstruir Catalunya des del govern d’Espanya”.

Cornellà va ser l’escenari de l’acte central de campanya del PSC a la comarca del Baix Llobregat. Amb un Pavelló de Sant Ildefons ple de gom a gom, Miquel Iceta va afirmar que “vull que Catalunya sigui ballant amb la resta d’Espanya perquè no hi ha res més trist que ballar sol”, en referència al seu famós ball durant la campanya electoral. El cap de llista socialista per la província de Barcelona va assegurar també que “sóc la veu de la gent que no vol la independència, que no vol les retallades i que no vol perdre els seus orígens” i va prometre tornar al nivell de “despesa social que va haver-hi l’any 2010 quan manava José Montilla”. Iceta es va dirigir als gairebé miler de persones que van assistir a l’acte polític i els hi va dir que “gràcies a vosaltres m’esteu donant la força que necessito i encara us necessitaré més el 27S”. També va fer referència a Ciutadans dient que “va pels llocs demanant als socialistes que els votin. Que proporcionaran un millor estat del benestar? El problema aquest de la independència, faran alguna altra cosa que demanar que es compleixi la llei? Estan com el PP”. A més va tenir també paraules per a Mas: “Cal donar-li un descans perquè Catalunya no pot aguantar més, tant d’estrès no li convé a ningú.”

Durant un acte electoral, Miquel Iceta va estar acompanyat del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez i la número 2 de la candidatura socialista, Eva Granados, així com per l’alcalde de Cornellà, Antono Balmón.

Sánchez va començar la seva intervenció dient que “Catalunya és d’aquells que no roben. Alguns van dient que a Catalunya li roben i resulta que tenen comptes a Suïssa i Andorra. Mentrestant, ERC va criticant la corrupció del PP a Madrid i a Catalunya es calla. Són uns hipòcrites”. El Secretari General del PSOE va assumir un compromís: “Vull ajudar a reconstruir Catalunya des del govern d’Espanya” i va afegir que la millor manera que marxi Mas és que prengui la mateixa medicina amb la reforma laboral que va aprovar:“és aplicar-li un acomiadament procedent amb causes objectives. Les retallades no són ni catalanes ni espanyoles, són de dretes” i va prometre també “recuperar els drets de les dones i de la dependència”. Va finalitzar dient que “som l’únic partit que ofereix una solució. Reformarem la Constitució. Doneu-nos el gust de fer fora al fill polític de Pujol el pròxim 27S.”

Antonio Balmón, alcalde de Cornellà, va fer una efusiva i contundent intervenció. “No podem admetre que ens continuïn separant no d’Espanya sinó dels nostres drets. Volen trencar la concòrdia i la convivència al Baix Llobregat i no els hi deixarem. Vull que la meva identitat no es trenqui, no es limiti”. També va criticar als independentistes d’utilitzar la por “quan diuen que si no els votes no serem feliços.”

D’altra banda, Eva Granados, candidat número 2, va assegurar estar orgullosa “de les propostes del PSC per fer una Catalunya diferent”. La seva intervenció es va centrar en dos punts: la identitat i la dignitat. Granados va explicar que la comarca té una identitat amb orígens diferents “on s’ha treballat fort perquè ara vingui Mas i Rajoy i ens treguin el nostre present i futur. En el Baix Llobregat de trencar i dividir, res”. D’altra banda, va fer referència a les retallades i com afecten famílies amb nens amb problemes i va dir que “la dignitat és el motor per continuar lluitant.”

Els quatre van acabar ballant davant l’entusiasme dels seus seguidors.


Redacció / Foto: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix