Rabell: “El PP fa una campanya anticatalana, espanyolista i antisocial”

El Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias, va titllar a Viladecans a l’expresident Felipe González d’oferir una “d’imatge patètica” al comparar l’autodeterminació dels catalans amb les deportacions d’Stalin a Sibèria.

La candidatura de Catalunya Sí que es Pot va visitar ahir l’Hospital de Viladecans. El seu cap de llista, Lluís Rabell, acompanyat pel Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias, i el coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, van participar en una assemblea de treballadors i treballadores per donar-los suport i des d’on han reivindicat l’ampliació que la Generalitat els va prometre.

“Les polítiques de CdC no són d’estalvi, les privatitzacions costen cares a la nostra societat”, va lamentar Rabell per la qual cosa es va comprometre a revertir els processos de privatització com el consorci sanitari de Lleida i les conseqüències de les retallades en una de les primeres mesures a impulsar des del Parlament.D’altra banda, Rabell també va reclamar que es restituïssin les retallades que s’han produït a l’Hospital de Viladecans per a preservar la “cohesió social. La sobirania i la defensa dels drets socials és indestriable”. A més, durant el contacte informatiu, Rabell també va qualificar la proposta de Xavier Garcia Albiol a obrir la porta sobre el model de gestió de l’educació si la Generalitat continua “adoctrinant nens com a autèntica barbaritat. Estem a la fase final de la campanya on es juga a veure qui la diu més grossa”. Rabell que ha lamentat que el PP faci una campanya “anticatalana, espanyolista i antisocial” amb efecte propagandístic també per les eleccions generals.

El Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias, va criticar que en aquesta campanya “es parli de banderes i no d’hospitals” i va assegurar que tant a Madrid com a Catalunya “la privatització progressiva dels hospitals converteix la sanitat en paper mullat. El 28 setembre ens jugarem quelcom més important que les banderes, que és el dret dels nostres fills i els nostres grans a tenir una sanitat de qualitat”. El número 1 de Podemos també va reaccionar a les paraules de Felipe González on comparava l’autodeterminació dels catalans amb les deportacions d’Stalin a Sibèria, titllant “d’imatge patètica” la de l’expresident. Per últim, Iglesias també va assegurar que en el debat d’ahir entre Oriol Junqueras i José Manuel García Margalló “era difícil distingir entre qui era el progressista i qui el conservador” i va lamentar que als debats no es parli “de les greus conseqüències de les polítiques conservadores del PP i CiU.”

El Coordinador Nacional d’ICV, Joan Herrera, va explicar en la seva intervenció que la sanitat “no va de diners” perquè “derivar a la sanitat privada costa igual o més que un tractament a la pública”, i va situar la política sanitària del govern “en una qüestió de prioritats, perquè vol ser ‘business friendly’ fent negoci amb la sanitat” mentre “es desmantella l’ICS i allò que és públic”. Herrera també va recordar “que nosaltres no només visitem aquest hospital en campanya, ho hem fet molts cops en els últims 5 anys” i va elogiar la lluita dels professionals i usuaris de l’hospital de Viladecans ja que segons el dirigent d’ICV, aquesta lluita “és la que ha permès que aquest hospital continuï obert malgrat el govern.”

Redacció / Foto: Catalunya Sí que es Pot

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix