Levy: "No hi ha bandera excloent prou gran per silenciar els espanyols"

La candidata pel PPC va assegurar a Castelldefels que és el "quilòmetre zero de les vergonyes del Partit Socialista de Pedro Sánchez, després d'haver-se unit a l'Assemblea de Municipis Independentistes”.

La sotssecretària d'Estudis i Programes del Partit Popular i número 2 de la candidatura del PPC per la província de Barcelona, Andrea Levy, va animar a Castelldefels a tots els catalans a votar massivament el pròxim 27 de setembre per "acomiadar" les banderes independentistes de les balconades dels ajuntaments de Catalunya. A més, va lamentar que "alguns vulguin imposar símbols excloents en festes i institucions", com ha ocorregut l’Ajuntament de Barcelona, quan aquests "haurien de ser de tots". Sobre aquest assumpte, va recordar als independentistes que "per molt que pengin 'estelades' no van a ocultar la realitat d'Espanya, ni silenciar la veu dels catalans que no se senten independentistes".

Per a Levy, l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha mostrat clarament la seva complicitat amb aquest esdeveniment, ja que "no ha mogut un sol dit per evitar l'incident". Així ha volgut mostrar el seu agraïment i suport al portaveu del PPC en el consistori barceloní, Alberto Fernández Díaz, qui ha penjat la bandera nacional de la balconada de l'Ajuntament, que "simbolitza la concòrdia i la unió de tots", després d'observar que onejava una estelada. "Mentre alguns pengen banderes d'exclusió, uns altres pengem banderes d'unió", va insistir Levy, per qui el PP a l'Ajuntament de Barcelona ha estat "l'únic que ha donat la cara per Espanya, alguna cosa que no han fet els socialistes ni els representants de Ciutadans."

Durant una visita al municipi de Castelldefels, Andrea Levy va recordar que aquest ajuntament "gràcies al PSOE, s'ha unit a l'Assemblea de Municipis Independentistes". Al seu judici, "aquest municipi és el quilòmetre zero de les vergonyes del Partit Socialista de Pedro Sánchez". Per això, tal com va explicar Andrea Levy, el PP ha registrat una pregunta en el Consistori de Castelldefels perquè la seva alcaldessa "digui quant li costa als veïns perquè aquest municipi s'hagi unit a la citada Assemblea. El PSOE podrà quantificar així quant li costa als catalans el seu suport als ajuntaments catalans que se sumen a la deriva independentista.”

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix