Arrimadas: “Les enquestes diuen que som l’única alternativa al separatisme”

L’acte, que es va celebrar ahir a l’Auditori de Cornellà de Llobregat, va comptar també amb la presència del president de Ciutadans, Albert Rivera que “falta i ha faltat lideratge dels governs d’Espanya que ens ha portat en aquesta situació”.

L’Auditori de Cornellà va acollir ahir a la tarda l’acte central de Ciutadans al Baix Llobregat. Al voltant de les 300 persones es van donar cita per escoltar les paraules de la cap de llista i candidata a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Inés Arrimadas i el president del partit, Albert Rivera.

Jorge García Mulet, portaveu de C’s a l’Ajuntament de Cornellà, ha estat la persona encarregada en obrir l’acte. Posteriorment, Inés Arrimadas va aconseguir els primers aplaudiments després de dir que “el 27S tenim la gran oportunitat perquè Catalunya comenci a ser el que els catalans es mereixen. No estem sols sinó que tenim la força suficient perquè som el vot fiable, el que no enganya.”

D’altra banda, la candidata a la presidència va criticar al candidat de Junts pel Sí dient que “la llista de Mas i ERC no té programa i l’encapçala un candidat temporal. A més, Mas fa cinc anys que no governa i només té un monotema”. També va tenir paraules per Catalunya sí que es Pot en dir que ha estat “un error monumental escollir un candidat independentista” i va afegir que “nosaltres treballem per a no separar els ciutadans. Les enquestes diuen que som l’única alternativa al separatisme. Ens mereixem un nou govern que obri quiròfans i tanqui ‘xiringuitos’ polítics.”

També va parlar del seu programa electoral “on tenim 800 mesures per governar. Auditarem els comptes de la Generaltiat per saber en què s’han gastat fins al darrer euro públic, perquè els problemes se solucionen amb un govern amb les mans lliures i netes que treballi per a tots” I va afegir que “amb nosaltres manant un president només podrà estar dues legislatures.”

A continuació va intervenir Albert Rivera. El president de Ciutadans va demanar la mobilització del “vot taronja, perquè hi ha molt en joc. Alguns posen el joc els estalvis i els altres mentre tenen els seus a Andorra”. Va ser dur a l’hora de parlar del PP i PSOE: “Ha faltat i falta lideratge dels governs d’Espanya que ens ha portat en aquesta situació. Espanya és molt més que el PSOE i Catalunya no és de Mas, és dels catalans.”

Rivera també va assegurar que les eleccions del 27S són importants però no són un plebiscit” i va definir Mas com a cínic perquè “va de quatre a la llista i veu els debats des de casa. No sé si l’ha tret d’una ETT a l’actual cap de llista, el que sí puc dir és que sembla que els contractes precaris també es fan amb els candidats”. Finalment va dir que “no hi ha una Espanya unida si Espanya no es regenera, i Ciutadans és el partit que ho farà. Comencem aquest 27S a Catalunya.”

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix