Luena: “L’alternativa més fiable, segura i estable és per Catalunya el PSC”

El Secretari d’Organizació del PSOE, que va visitar Esplugues i Viladecans, considera que “no és la independència la proposta real, sinó l’aïllament, per ara i per sempre”.

César Luena, Secretari d’Organització del PSOE va participar a diversos actes al Baix Llobregat on va demanar la mobilització de la gent progressista i d’esquerres que vol un canvi, perquè vagin a votar a Miquel Iceta.

Luena, que va visitar l’empresa municipal de Coworking i el laboratori LABCO a Esplugues de Llobregat, va aclarir que “aquells que defensen la independència demanen la divisió i l’aïllament de Catalunya” i en aquest sentit va recordar que “només Miquel Iceta pot garantir un canvi social i la convivència a Catalunya”.

D’altra banda, el número dos del PSOE va participar també a un dinar a Viladecans amb més de 150 emprenedors i empresaris; i responsables de promoció econòmica del PSC a la comarca on es van tractar les propostes socialistes per reactivar l’economia. El dinar va comptar també amb les ponències de la Diputada i candidata del PSC, Alicia Romero, i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

L’alcalde de Viladecans va demanar als presents que encarin aquestes eleccions demanant propostes i un programa als candidats; i va recordar que “tan important com millorar Catalunya és canviar Espanya, a una Espanya diferent que sàpiga respondre als reptes que qui avui governa està obviant”. A més va ser clar al lamentar que en aquestes eleccions  no trobem al capdavant “cap persona que pugui discutir de polítiques d’economia, educació, sanitat... doncs els que es presenten a altres llistes o ho fan pensant en fer fora a qui hi ha ara, sense més alternatives, o sense dir com realitzaran les seves promeses l’endemà d’aconseguir governar.”

Luena, per la seva banda,  va demanar que “donem utilitat a les eleccions del 27S” i que davant els cinc anys perduts amb el govern de Mas i ERC, busquem l’alternativa més fiable, segura i estable, amb la que pot haver-hi un govern que canviï i millori les coses a Catalunya, és a dir el PSC.”

La Diputada i candidata socialista, Alicia Romero, va llançar “l’amalgama de projectes i ideologies que conforma la llista de Junts pel Sí”, la pregunta: “què impulsareu més enllà del 27S? Què fareu?”i va expressar la seva “poca confiança” doncs “no fan balanç de la gestió que han fet doncs no han fet cap gesti. El govern de CiU i ERC no ha tingut full de ruta per sortir de la crisi, més enllà de fer retallades, i generar desigualtats a Catalunya”, ha explicat Romero, que ha recordat el pressupost de 0 euros a escoles bressol que provocarà que “en especial, les dones facin un pas enrere”en el que considera una nefasta política educativa, d’igualtat i de conciliació.

Romero que va denunciar que el govern “no ha fet cap estratègia per sortir de la crisi”, va reclamar saber quin model econòmic és el que proposen per a després del 27S, els responsables que “s’hagi reduït un 27% el finançament a les universitats, de tenir les taxes més cares de tota Espanya i un país low cost on no es potencia ni la innovació ni el coneixement”. Davant l’argument “Espanya ens roba”, Romero va afegir “i els defraudadors també, doncs el frau fiscal a Catalunya és precisament de 16 mil milions d’euros, dels lladres catalans, els dels comptes a Andorra, suïssa o qui no contracta als seus treballadors”. En aquest sentit va assegurar que el PSC reclamarà més ingressos, i una redistribució més justa però sense ruptura, però demanant altres condicions, on es reconeguin la nostra cultura, les institucions i també l’economia. Amb una reforma fiscal, com proposa el PSOE, on paguin més els que més tenen i sobretot, a través del diàleg, de la negociació i del pacte. Un tancament de porta sense més opció no és el que li convé a un país.”


Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix