Granados: “CiU i ERC porten cinc anys parlant del futur i mentre han destrossat el present”

El PSC del Baix Llobregat va realitzar el seu primer acte comarcal de campanya a Sant Boi de Llobregat.

Sota el títol “Parlem de Polítiques socials”, el PSC va celebrar aquest cap de setmana el primer acte electoral del Baix Llobregat a Sant Boi de Llobregat. Va participar la diputada al Parlament de Catalunya i número 2, xxx Granados, i l’alcaldessa de la ciutat, Lluïsa Moret.

Tal i com va explicatr Lluïsa Moret, en aquesta campanya estem detectant que tant els que volen trencar com el que ens volen imposar l’immobilisme de no trencar res, tots, ningú parla realment de les persones i de les seves necessitats. Per això, els i les socialistes, que tenim con element essencial al nostre ADN els drets fonamentals de la ciutadania, volem que les persones siguin el nostre discurs i de les nostres polítiques". L’alcaldessa va recordar que els governs de Catalunya i Espanya estan sent incapaços d’abordar la crisi, estan portant-nos a un país on l’element més significatiu és la desigualtat”. Segons Moret, els i les socialistes es plantegen aquestes eleccions com una oportunitat per fer propostes per aconseguir una Catalunya millor “volem continuar treballant per a que el nostre país sigui de futur i de oportunitats. I que els catalans i catalanes tinguin oportunitats” , doncs tal i com ha dit “de qualsevol lloc, sigui nació o no, el més important és la seva gent, els seus infants, les persones, els col·lectius amb més necessitats com les persones amb discapacitat o la gent gran."

D’altra banda, la diputada i número dos a les llistes del PSC va explicar que el 27 de setembre, "escollirem el govern i aquest haurà de fer un pressupost. Estem sentit molts comptes i llegendes, però el que fem els polítics és veure la ciutadania, diagnosticar els seus problemes i aportar solucions. Cada candidatura representa un model de societat,  i  ara toca dir amb honestedat, en quines circumstàncies pensem dur a terme allò que proposem.”

Granados va denunciar que els governs de dretes “volen mercantilitzar l’estat del benestar, defensant les mútues privades i privatitzant la dependència”, doncs tal i com ha explicat “nosaltres treballem en els drets de ciutadania, com per exemple, el dret de tenir un prestació que et permeti mantenir la dignitat com a família. En contraposició tens a la dreta, CiU o PP que creu en la caritat". Per Granados aquesta línia separa molt bé el que són dretes i esquerres “CiU fa una marató de la pobresa, perquè entén que és la caritat d ela ciutadania qui ha de solucionar el problema a les famílies i no l’estat”, va dir. A més va recordar que en els seus cinc anys de diputada, com a portaveu de Benestar i Família, ha vist com Rajoy es va “carregar l’atenció a la dependència com a primera mesura del seu govern i com CiU no es va oposar perquè igual que el PP no creu en les polítiques d’atenció a les persones. Com CiU  “el govern dels millors , com es deien, va tancar plantes d’Hospital i li va treure, amb els seus socis del PP, els impostos als més rics."

La diputada va lamentar la manca d’intenció de diàleg o de negociació de CiU amb l’Estat que només s’ha barallat per temes puntuals però que mai ha criticat el model del PP doncs  “CiU i PP tenen el mateix model de societat, i la crisi ha estat la bona excusa per tornar a la caritat i no a les polítiques socials” va concloure.

Per últim, Granados ha demanat que la ciutadania es pronunciï el dia 27. Les altres candidatures, ha explicat “estan per altres històries”. En referent PP i Ciutadans, “la dreta, interessats en que la gent tingui por i  els voti per a que “Espanya no se rompa!” ha dit, i en quant a Junts pel sí ha estat contundent al dir que es tracta “dels que han fet la destrossa a l’estat del benestar, ERC, CiU junts, demanant que la gent els voti per millorar la situació.”


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix