ERC Gavà demanarà solucions al problema que genera la construcció dels pisos del Calamot

Els republicans duran al pròxim Ple la denúncia dels veïns, la majoria del barri de Can Ribes, per les molèsties que pateixen de l’excavació dels fonaments dels habitatges.

El grup municipal d'ERC de Gavà demanarà en el pròxim Ple de l'Ajuntament que l'equip de govern (PSC-CiU) apliqui les mesures adients per eliminar el núvol de pols de terra roja que està generant l'obra de construcció dels nous pisos del Calamot. Segons han denunciat els veïns de l'entorn, la majoria del barri de Can Ribes, des de l'inici d'aquest estiu pateixen les molèsties derivades de l'excavació dels fonaments dels habitatges dins la tradicional roca rogenca d'aquest turó. Els treballs han omplert de pols de terra roja els carrers, les façanes, els patis i els interiors dels edificis i podrien amenaçar la salut dels veïns.

En el prec registrat per ERC es recorda que existeix un detallat marc normatiu a Gavà que obliga, a constructors i a l'administració local, a vigilar, prevenir, reduir i, en darrer terme, evitar l'emissió de pols en les obres.

Redacció / Foto: ERC Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix