Forcadell: “Amb les eines d’un Estat podem fer un país millor i més just"

La número 2 per Barcelona de la candidatura Junts pel Sí va participar juntament amb Oriol Junqueras, Santi Vila, Joan Tardà i Joan Ramon Casals.

La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat va viure un nou acte al Baix Llobregat de la candidatura Junts pel Sí. “El nostre objectiu és just i l’hem d’aconseguir, tenim el deure i l’obligació moral de fer tot allò que estigui a les nostres mans per millorar la vida dels nostres conciutadans” va dir Carme Forcadell (núm. 2, Barcelona) i va afegir: “Amb les eines d’un Estat podem fer un país millor i més just per a tothom”. Forcadell també ha parlat sobre la manifestació d’aquesta Diada: “Tornarem a sortir al carrer aquest divendres, junts som imparables.”

Oriol Junqueras (núm. 5, Barcelona) va dir en la seva intervenció durant l’acte que “el ministre de defensa haurà de respectar la voluntat dels catalans del 27S”, en referència a les declaracions del ministre Pedro Morenés d’ahir. Junqueras també va parlar dels diferents moments d’esperança política que ha viscut Catalunya i va comparar el moment actual “d’esperança de construir un país nou” amb d’altres viscuts durant la dictadura o l’esperança encarnada per diferents moviments socials durant els últims anys.

Santi Vila (núm. 33, Girona) va assegurar que “podria fer un parlament de greuges, de queixes però hem decidit que això no ho farem. Ja no ens importa els retrets al govern central, ens importa l’oportunitat d’engrescar-nos amb el nou país.”

El cornellanenc Joan Tardà, que també va participar en aquest acte de Junts pel Sí, ha subratllat que “el nou país ha de servir per fer dues coses: primer per repartir millor la riquesa perquè no n’hi ha prou de tenir drets i deures, també hem de tenir tots les mateixes oportunitats, i segon, perquè tenim el dret i l’obligació de deixar a les noves generacions una democràcia d’excel·lència sense corrupció.”

Joan Ramon Casals (núm. 30, Barcelona) va obrir l’acte dient que “gràcies a les grans mobilitzacions dels últims anys hem aconseguit que el 27S sigui un referèndum.”

Redacció / Foto: Junts pel Sí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix