Errejón: “La pàtria dels que manen és Andorra, Suïssa o altre paradís fiscal”

El secretari polític de Podemos va participar a Castelldefels en un acte de la candidatura Catalunya Sí es Pot.

 

Castelldefels va acollir la presentació de la candidatura de Catalunya Sí que es Pot a la presidència de la Generalitat. A l’acte, que va aplegar unes 700 persones a la Plaça de l’Església, van intervenir el candidat Lluís Rabell, el secretari polític de Podemos, Íñigo Errejón, així com l’eurodiputat Ernest Urtasun, el número quatre de la llista, Àngels Martínez, i l’alcaldessa del municipi baixllobregatí, Candela López.

Errejón va manifestar en la seva intervenció que “els dos partits que governen veuen com entra la policia a les seves seus i tenen els seus respectius tresorers imputats”, en referència al PP i CDC. A més va afegir que “aquell que tracten el 27S com a Catalunya o Espanya només tenen una pàtria que és Andorra, Suïssa o qualsevol altre paradís fiscal.”

D’altra banda, Rabell va assegurar respecte a les pròximes eleccions que “volem la Copa, la Lliga i la Champions electrols. A les municipals ja van aconseguir uns bons resultats i per, tant, ara volem que es repeteixin a Catalunya”. A més, va estar dur amb Xavier García Albiol, candidat popular a la presidència de la Generalitat, dient que ha “utilitzat un discurs racial per enfrontar a les classes populars i aconseguir que no es parli de la corrupció i de les retallades del seu partit”. També va ser crític amb Artur Mas dient que “diu que es portarà a Itaca, però el camí que coneixen és el d’Andorra.”

D’altra banda, la número 4 de la llista, Àngels Martínez, l’economista, doctora en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i presidenta de Dempeus per la Sanitat Pública, va carregar contra la dreta del PP i de C’S: “alguns diuen que donaran papers sanitaris pels immigrants. I ho fan perquè surt més rendible econòmicament. Aquest és l’argument? Fa vergonya, no pensen en la salut, sinó en diners.”

.

La número 7 per Barcelona, Jessica Albiach, va explicar en la seva intervenció que la responsabilitat de Catalunya Sí Que Es Pot és “enorme”  perquè es tracta de lluitar per la gent que pateix. “Que quedi clar: som l’única alternativa al govern de les retallades, al govern de les privatitzacions, dels privilegiats. Som l’única alternativa al govern de Mas”, va sentenciar.

Necessitem institucions aliades que ens permetin canviar-ho tot”, va dir l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, i, per això, ha remarcat cal fer Lluís Rabell president de la Generalitat. “Ningú pensava que podríem fer for el PP a Castelldefels i podíem guanyar. Tenim projecte, tenim  il·lusió i tenim la força que ens dóna la gent. No anem a ocupar càrrecs, anem amb l’encàrrec de la ciutadania que sí que es pot!”, va afegir.

Per la seva banda, Urtasun va assegurar que Catalunya sí Que es Pot forma part de “l’onada del canvi” que va començar amb les municipals a Barcelona i a la resta de l’estat. “S’està obrint una porta d’esperança i la començarem a obrir el 27S a Catalunya, farem fora a Mas i serà el primer pas fer fora Rajoy el mes de desembre.”

Redacció / Foto: Catalunya Sí es Pot

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix