Poveda: “Els ajuntaments on governem col·laboraran amb la xarxa de ciutats-refugi”

El primer Secretari del PSC del Baix Llobregat manifesta la voluntat de donar una resposta humanitària i solidària davant la situació d’extrema necessitat que pateixen els refugiats del conflicte a Síria.

Continua la cadena imparable de mostres solidàries amb els refugiats siris que escapen del conflicte al seu país. En aquest cas el Partit dels Socialistes de Catalunya del Baix Llobregat aprovarà els propers dies, com va avançar la nostra publicació, una moció als ajuntaments on té responsabilitat de govern, per tal de manifestar la  seva voluntat de col·laborar amb la xarxa de ciutats-refugi, preparant dispositius d'acollida dignes, possibilitant l'escolarització dels infants, així com l'atenció sanitària i social de totes les persones refugiades, i convidant la ciutadania a implicar-se i col·laborar en la mesura de les seves possibilitats. “Els i les socialistes creiem que no podem acceptar com a inevitables les tragèdies humanes que viuen els refugiats ni les morts de persones que s'ofeguen a la Mediterrània o s'asfixien tancats en un camió. No els podem deixar a mans dels traficants de persones sense escrúpols”, manifesta el primer secretari del PSC al baix Llobregat, Antonio Poveda. A més assegura que “des del Partit dels Socialistes de Catalunya volem contribuir amb decisió, amb iniciativa i des de la millor disposició al diàleg, en l'aportació d'algunes propostes.”

D’altra banda, el PSC insta al Govern de l'Estat a donar suport a totes les vies diplomàtiques existents i promoure la creació de totes les que siguin necessàries per actuar amb determinació en la recerca de la pacificació dels països en conflicte, així com a què aprovi al més aviat possible el Reglament de la Llei 12/2009, de 30 d'octubre, reguladora del dret d'asil i la protecció subsidiària.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix