ICV Baix Llobregat fa costat als treballadors de l’empresa Inovyn-Solvay

La formació ecosocialista ha emès un comunicat on expressa el seu “rebuig a la decisió presa per part del govern del PP”.

ICV del Baix Llobregat ha fet arribar als mitjans de comunicació un comunicat on expressa el seu suport als treballadors i les treballadores de l'Empresa Inovyn-Solvay i manifesta la seva preocupació “per la viabilitat d'aquesta empresa i els llocs de treball atesa la importància de l'activitat industrial que aquesta companyia representa per a Martorell i la nostra comarca, després que l'empresa hagi estat exclosa de la subhasta del servei de gestió de la demanda d'interromprabilitat de l'energia elèctrica per a 2015 i 2016”.

Contactes amb Madrid

Tant el diputat al Congrés Joan Coscubiela –foto-, com la diputada del Parlament de Catalunya, Marta Ribas, han estat en permanent contacte amb el comitè d'empresa d'INOVYN-SOLVAY, i els darrers dies han mantingut contactes amb alts càrrecs del Ministeri d'Indústria i del gabinet de la Vicepresidenta del Govern de l'Estat per tal de resoldre aquesta situació. Tanmateix, la Diputació Permanent del Parlament de Catalunya, discutirà una proposta de resolució de suport en aquesta situació. Amb aquest escenari, ICV Baix Llobregat manifesta “el rebuig a la decisió presa per part del govern del PP amb la qual, empreses que s'estaven reactivant tornin a perdre capacitat competitiva posant en joc a més 2000 famílies que es poden quedar sense feina”.

Manifestació

ICV Baix Llobregat dóna tot el suport als treballadors i les treballadores afectades i participarà en les accions de lluita que es portin a terme, la primera de les quals serà el pròxim 8 de setembre, a les 18'30h, davant de la Delegació de Govern a Barcelona. A més, els diversos grups municipals de la coalició ecosocialista estan presentant mocions i declaracions als diferents plens de la comarca.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix