Eva Granados: “Cal garantir el diàleg entre el govern i Inovyn-Solvay”

Els grups municipals socialistes del Baix Llobregat presentaran durant aquest mes mocions als seus municipis en suport a la proposta de resolució presentada al Parlament i en suport als i les treballadores de l’empresa.

Les reaccions dels partits polítics a la decisió del Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme d’excloure a l'empresa Inovyn-Solvay del contracte d'energia elèctrica no s’han fet esperar. És el cas del PSC del Baix Llobregat, que davant de la greu situació que està vivint el col·lectiu de treballadors té previst presentar durant aquest mes mocions als seus municipis en suport a la proposta de resolució presentada al Parlament i en suport als i les treballadores de l’empresa.

La diputada i número dos de la llista del PSC, Eva Granados, ha declarat la importància de "garantir el diàleg entre el govern i l'empresa per mantenir els llocs de treball i la viabilitat d'Inovyn-Solvay al Baix Llobregat". I ha afegit que "des del PSC del Baix Llobregat estarem, com ho hem estat des del primer moment, al costat dels treballadors i treballadores.”

El PSC del Baix s’ha sumat a la proposta de resolució que els grups parlamentaris de PSC, ICV- EUiA, CiU, ERC i C's després de presentar a la Generalitat la proposta de crear una taula de diàleg per a confeccionar un pla de viabilitat industrial furur que impliqui a la direcció de l'empresa, el comitè i les centrals sindicals amb l'objectiu de garantir els llocs de treball. Així mateix, s'insta al govern a sol·licitar un informe a Red Eléctrica de Espanya amb la finalitat de conèixer els detalls del succeït pel que fa a les notificacions sobre els controls i el grau de compliment per part de l'Empresa Inovyn-Solvay de les Ordres de Reducció de Potència i a iniciar una reforma del sector elèctric que no penalitzi a les energies renovables i porti a una reducció efectiva del cost energètic d'Espanya.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix