Ja són quinze els municipis baixllobregatins adherits a l’AMI

S’espera que es puguin afegir en els pròxims mesos nous consistoris.

Al Baix Llobregat ja s’han adherit quinze ajuntaments a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Pròximament es votarà a altres municipis de la comarca la seva adhesió.

Tots els municipis on governa ERC ja s’han adherit a l’AMI, excepte Sant Esteve Sesrovires que presentarà l’adhesió en el pròxim ple del setembre. El President de la Federació Comarcal d’ERC Baix Llobregat i L’Hospitalet, Jordi Albert Caballero fa una valoració molt positiva de l’adhesió a l’AMI per part de quinze municipis de la comarca i dels nous consistoris que es sumaran en els pròxims mesos. “Hem complert amb el nostre compromís amb l’ANC, Òmnium i la societat baixllobregatina. La nostra comarca està demostrant que vol construir un nou país amb justícia social, amb noves formes de fer política, amb més participació de la ciutadania i sense corrupció i això només ho podrem fer amb la nova República Catalana, un nou país, que serà de tots i per a tothom”, explica. I també afegeix que els ajuntaments “tindran un paper principal en la construcció del nou país, per això és tan important la seva adhesió a l’AMI”.

Crida per la mobilització

ERC Baix Llobregat i L’Hospitalet fa una crida a tots els baixllobregatins a mobilitzar-se el pròxim 11 de setembre i crida a la ciutadania a fer la seva inscripció en els diferents trams de la Meridiana. Així mateix, ERC, demana una mobilització permanent fins a conquerir la independència, “sens dubte, el nostre somni de justícia social passa per guanyar les eleccions plebiscitàries del pròxim 27 de setembre.”

Municipis adherits

Begues, Castelldefels –foto ajuntament-, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Climent de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix