Ciutadans de Cornellà aconsegueix la remodelació i reubicació del Skate Park Almeda

El regidor de C’s, Daniel Martínez, alerta que “l’actual instal·lació és poc apropiada pel seu alt risc de patir lesions per part dels usuaris".

“La remodelació de l’actual Skate Park i la reobertura en una altra zona més cèntrica farà de Cornellà un referent per a la pràctica d’esports com el skate, el monopatí o la bicicleta”. Així ho va manifestar el regidor de Ciutadans (C’s) a Cornellà, Daniel Martínez, en relació a la moció presentada per C’s al darrer Ple de juliol.

El regidor municipal de C’s ha lamentat que les instal·lacions actuals “han patit un gran deteriorament en pocs anys per l’ús de materials inadequats”. Per això, Martínez ha celebrat l’aprovació de la moció, ja que “els joves  tenen un alt risc de patir lesions perquè les instal·lacions estan en un estat lamentable.”

Martínez ha mostrat el compromís de C’s amb tots aquells projectes que es dirigeixin als joves i que fomentin l’esport. I ha anunciat que “la reparació es durà a terme durant el mes d’agost i la remodelació començarà en un termini de no més d’un any.”

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix