Un centenar de persones participen en la Bicicletada pel Medi Ambient del PSC

Els participants van recórrer els 30 quilòmetres d’anada i tornada entre Sant Joan Despí i la Platja de El Prat per la vorera del riu Llobregat.

El PSC del Baix Llobregat ha organitzat, un any més, la Bicicletada pel Medi Ambient, que ha aplegat un centenar de persones en la seva sisena edició. Els participants van haver de recórrer els 30 quilòmetres d'anada i tornada entre Sant Joan Despí i la Platja de El Prat per la vorera del riu Llobregat.

Van participar-hi als diferents punts del recorregut, gairebé 100 persones dels municipis baixllobregatins. En especial, famílies que volen passar una estona agradable tot reivindicat el medi ambient i la sostenibilitat a la comarca. La bicicletada és va crear fa sis anys com una manera esportiva i lúdica de reivindicar el medi ambient i sobretot la cura i reconstrucció de la zona del Baix Llobregat.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix