Manuel Reyes: "Castelldefels ni es ven ni es reparteix"

L'exalcalde acusa al nou govern de Castelldefels de trair a la ciutadania a canvi de "cadires i poder" i retreu a la nova alcaldessa que hagi cedit al xantatge d'ERC per adherir Castelldefels a l’AMI.

Manuel Reyes, exalcalde de Castelldefels, no s'ha mossegat la llengua després de l'intens Ple d'ahir on es va aprovar la moció perquè Castelldefels formi part de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). "Vostès han traït els seus principis i als seus votants" li ha retret Reyes a la portaveu socialista María Miranda a qui li va recordar també les paraules pronunciades pel seu líder nacional, Pedro Sánchez, qui uns dies abans li havia advertit que "no tot val per governar", precisament la frase que ahir van cridar repetidament els veïns no independentistes al carrer.

Reyes acusa també al govern d'haver causat una fractura social sense precedents en Castelldefels. "La ciutat no és, ni serà independentista" i va recordar a la resta de regidors que "en les passades eleccions tan sols un 19% va votar a partits independentistes mentre que el 81% va votar a favor de la resta de partits no sobiranistes". Segons fonts del PP, mentre que en la manifestació convocada per Societat Civil Catalana, van participar unes 500 persones, en l'altra concentració a favor de la independència convocada per l'Assemblea Nacional Catalana, tan sols van assistir mig centenar de persones enmig d'un espectacular dispositiu policial. "Tot això es deu a un pacte de perdedors entre cinc partits que amb l'objectiu únic d'arrabassar l'alcaldia al PP, i repartir-se les cadires i els càrrecs, han cedit al xantatge de tres regidors d'ERC de convertir a Castelldefels en un municipi per la independència", diu Reyes.

A més, el regidor popular els critica que no escoltessin a la ciutadania i apliquessin "la democràcia de despatxos" i va recordar a la líder socialista que va arribar a oferir-li l'alcaldia perquè això no passés. L’exalcalde va recordar que l’AMI és una entitat discriminatòria i partidista al servei de la independència que fomenta l'odi a Espanya i dóna suport a la candidatura única de Mas i Junqueras.

Redacció / Foto: PP Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix