Cornellà en Comú estrena la seva nova pàgina web

El nou grup polític la utilitzarà “com a eina de transparència per oferir informació, fomentar la participació ciutadana i traslladar l’activitat del carrer”.

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, primera força de l’oposició a l’Ajuntament, estrena nova pàgina web. www.cornellaencomu.org. Una eina amb la qual la formació política vol oferir informació, fomentar la participació ciutadana i traslladar l’activitat del carrer a aquest nou canal.

Segons explica Cornellà en Comú-Cirda per Cornellà, “la transparència és la punta de llança d’aquesta candidatura municipalista, i per això Internet també ha de ser transparent”. La novetat més important és que la informació de cada ple serà pujada al web, amb el vídeo complet (gravat pels propis mitjans de Cornellà en Comú), un resum del vídeo, i els resultats de les votacions. “Era necessari donar tota aquesta informació als ciutadans, s’ho mereixen, i hauria de ser l’Ajuntament qui oferís aquest servei amb claredat i immediatesa, però un cop més, aquest Ajuntament destaca per ser opac i un dels menys transparents del Baix Llobregat”, explica Àngel Camacho, regidor de Cornellà en Comú.

D’altra banda, el nou grup polític vol utilitzar el web com a participació ciutadana. Així, tota una secció està a disposició dels ciutadans per obrir ventalls i oferir l’oportunitat de manifestar opinions, sol·licitar informació, plantejar queixes i, en definitiva, donar la possibilitat de denunciar les coses que ens envolten i no ens agraden. “De fet cada cop ens arriben més correus i notificacions de ciutadans que, com a primera força a l’oposició, ens demanen que els escoltem i els ajudem, un cop ja ho han intentat amb l’Ajuntament, sense èxit o cap resposta”, diu Vidal Aragonés, regidor Portaveu del Grup Municipal. La formació ha posat a disposició la pàgina web, amb tots els canals de comunicació (xarxes socials molt actives i que donen resposta) i un canal propi a Appgree, una app de participació ciutadana on es proposen temes i tothom pot participar, opinar i votar les respostes més adients.

Per últim, Cornellà en Comú-Crida per Cornellà vol traslladar l’activitat del carrer a la pàgina web. Les assemblees al carrer, assemblees de barri, accions de suport en les quals participa Cornellà en Comú (la PAH, la LGTBI, moviments antiracistes, etc), tindran el seu espai al web, amb la col·laboració de totes les persones que participen d’una o altra manera amb la candidatura municipalista.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix