Set baixllobregatins prenen possessió dels seus càrrecs a la Diputació

La comarca tindrà tres representants del PSC-CP i un d’Entesa, d’ERC, C’s i del PP, mentre que CiU es queda sense presència.

L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, ha pres possessió avui com a presidenta de la Diputació de Barcelona, després que la seva candidatura aconseguís la majoria absoluta, amb els 35 vots favorables de CiU, ERC-AM i PSC-CP (13 vots en blanc i 3 a favor de la candidata de la CUP-PA). Conesa és la primera presidenta d'aquesta institució en tota la seva història.

En la sessió prendran possessió del càrrec els 51 diputats la demarcació de Barcelona. Segons els resultats de les últimes eleccions municipals, la nova composició política de la Diputació de Barcelona és la següent: CiU, 14 diputats; ERC-AM, 11; PSC-CP, 10; ENTESA, 7; PP, 3; C's, 3; i CUP-PA, 3. Precisament sis d’aquests diputats són del Baix Llobregat que representaran a cinc partits polítics diferents.

Es tracten dels socialistes Carles Ruiz (alcalde de Viladecans), Pilar Díaz (alcaldessa d’Esplugues de Llobregat) i Lluís Tomàs (regidor a l’Ajuntament de Martorell); el republicà Josep Ramon Mut (regidor a Cervelló); el popular Manuel Reyes (regidor a Castelldefels), l’ecosocialista Arnau Runes (regidor per ICV-EUiA a l’Ajuntament de Cornellà) i el representant de Ciutadans, Miguel Ángel Ibáñez (regidor a l’Ajuntament de Gavà).

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix