ERC Baix Llobregat demana la retirada del PDU del Delta

Segons els republicans, el pla planteja una pèrdua de 175Ha per a equipaments i un increment de 162Ha per a sòl industrial, comercial i hoteler.

Els portaveus dels grups municipals de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi, El Prat, Cornellà i L’Hospitalet, el president comarcal Jordi Albert i Miquel Nieto coordinador de la comissió comarcal de territori acompanyats de la vice-presidenta del Parlament i diputada comarcal, Anna Simó, han realitzat una roda de premsa per expressar el rebuig a la PDU del Delta del Llobregat i presentar-ne les al·legacions.

Miquel Nieto ha assegurat que el pla director contradiu els plantejaments territorials i els consensos assolits al llarg dels anys, i busca donar solució a l’operació fallida d’Eurovegas. En aquest pla es planteja una pèrdua de 175Ha per a equipaments i un increment de 162Ha per a sòl industrial, comercial i hoteler. D’altra banda, Anna Simó, ha afirmat que és necessari l’obertura d’un procés de diàleg amb els agents socials i entitats de protecció del territori “per decidir estratègicament el model socioeconòmic que volem per al Delta del Llobregat.”

Esquerra Republicana manifesta la voluntat d’aturar el pla director urbanístic i ha anunciat una trobada abans de finalitzar el juliol amb el Departament de Territori i Sostenibilitat per plantejar, si no és possible la retirada, la incorporació de les al·legacions que es van presentar ahir. El PDU del Delta del Llobregat va ser aprovat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’àmbit metropolità de Barcelona el passat 5 de maig.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix