Cinc baixllobregatins forman part del nou Consell Executiu de PxC

El santboià Davi Parada és el secretari d’Acció Política, mentre que l’espluguí Jaime Padilla ha estat escollit secretari de Gestió Municipal.

En el cinquè congrés ordinari celebrat Plataforma per Catalunya (PxC) a Mataró ha resultat escollit com a nou president de la formació social identitària per unanimitat l'actual vicepresident, cofundador del partit, regidor del Vendrell i pediatre de professió August Armengol juntament amb un nou consell executiu proposat pel nou president i que conformaran 23 persones, nou d'elles ja havien estat al consell executiu anterior si bé la majoria són noves incorporacions.

Entres les quals hi haurà cinc baixllobregatins on dos d’elles tindran càrrecs de responsabilitat. Es tracten de David Parada, que serà el secretari d’Acció Política i que es va quedar a només dotze vots d’entrar com a regidor a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i l’espluguí Jaime Padilla, secretari de Gestió Municipal. A més, l’olesana Soledad Díaz, el vicentí Javier Hernández i el santboià Francesc Pastor també formaran part del Consell Executiu. Al mes de setembre s'acabaran de repartir els càrrecs de delegats territorials així com les diferents àrees del partit entre els nous membres del consell executiu.

“Estem en un procès de refundació del nostre partit on començarem a treballar per a les pròximes eleccions municipals, i no descartem presentar-nos en les de setembre i les nacionals si el partit ho aprova”, explica David Parada.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix