L’Ajuntament de Sant Boi ja compta amb una nova estructura política

Ciutat educadora i Cultura dependran directament de l'Alcaldia, i també hi haurà els àmbits de Territori i desenvolupament econòmic, Ciutat sostenible, Governança i qualitat democràtica i Igualtat i drets socials.

Fruit de l’acord de govern entre el PSC i ICV-EUiA-MES es va presentar aquesta setmana una nova organització política que posa l'accent en les prioritats de generar activitat econòmica i ocupació de qualitat en un territori més competitiu i sostenible i promoure l'educació i la cultura com a instruments generadors d'oportunitats, sense oblidar l'atenció prioritària a les necessitats de les persones, en especial les més vulnerables. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha explicat que "posem en marxa un govern que pretén ser útil a la ciutadania, pròxim als seus problemes, exemplar en els comportaments i més transparent". La conservació dels valors de l'entorn natural, la millora de l'espai públic i la qualitat democràtica adquireixen també un pes rellevant en aquesta nova proposta.

Cinc regidors de l'Equip de govern seran tinents d'Alcaldia en el nou govern municipal: José Ángel Carcelén, Josep Puigdengolas, Juan Antonio Tamayo, Laura Solís i Alba Martínez. Les polítiques de Ciutat educadora i Cultura tindran una dependència directa de l'Alcaldia per reforçar-les com a grans apostes polítiques del mandat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix