Miguel ángel Ibáñez critica el pacte PSC-CiU a l'Ajuntament de Gavà

Segons el portaveu de Ciutadans “una vegada més s’ha imposat ‘el que hi ha del meu’ en lloc de preguntar ‘com està els dels altres’”.

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Gavà, considera que després de les darreres eleccions municipals del 24M “el PSC de Gavà ha anat perdent força i regidors” i per això “ha buscat en CiU un aliat que li pugui permetre fregar, però no tenir, una majoria absoluta en el govern de la nostra ciutat.”

A Ibáñez li crida l’atenció que al PSC no li importi “que el seu nou soci de govern sigui de dretes, nacionalista i separatista. I tot això ens fa plantejar seriosos dubtes que un acord basat en les diferències sigui bo per a Gavà, perquè tant l’11S com durant la campanya del 27… Quina serà la posició de l’ajuntament? Penjaran estelades? Permetran que els separatistes es puguin fer seu l’espai públic?. A més ens preguntem si per separada CDC i UDC mantindran el pacte”. Finalment, Miguel Ángel Ibáñez considera que “lamentablement sembla, una vegada més, que s’ha imposat 'el que hi ha del meu' en lloc de preguntar 'com està els dels altres'.”

Castellano canvia de ‘treball’

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, l’etapa de Ramon Castellano a la Diputació de Barcelona, on exercia de portaveu adjunt de CiU, ha posat fi després que Convergència i Unió no aconseguís representació comarcal en la pròxima legislatura. Així doncs, Castellano, que es dedica en exclusivament a la política, ja ha trobat un nou ‘lloc de treball’ a l’Ajuntament de Gavà -després del pacte amb el PSC- com a Tinent d’Alcalde i President de l’Àmbit de Comerç, Civisme i Promoció de la Ciutat. A més, el regidor de CiU, Antoni Rafanell, assumeix les competències de civisme.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix