ICV-EUiA i PSC presenten l’acord de govern a Sant Feliu

Es posa fi a una desavinença de dotze anys entre les dues formacions polítiques locals.

Aquest matí s’ha presentat a la sala de plens l’acord de govern entre ICV-EUIA i el PSC per a la constitució del govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, que tindrà lloc el pròxim 3 de juliol. Aquest acord recull els fonaments, els objectius i els continguts programàtics que ambdues formacions tindran com a base per dur a terme la tasca de govern. El text incorpora el rescat social i la defensa dels drets bàsics de ciutadania com a eixos principals de treball a desenvolupar durant el mandat.

Fi a les desavinences

Per arribar a aquest acord s’ha fet un esforç important per superar distàncies i enfrontaments tant des d’ICV-EUiA com des del PSC. Aquesta aproximació posa fi a una desavinença de 12 anys.

A la presentació Josep Maria Rañé, primer secretari de l’agrupació local del PSC,  ha compartit intervencions amb el present i futur alcalde Jordi San José. San José ha destacat que “ja començava a tocar que hi hagués voluntat d’entesa marcada pel resultat electoral i la governabilitat de la ciutat”. Alhora, l’alcalde també ha fet esment que l’acord és un reflex pel que fa a les urnes.

Alhora, San José ha expressat que “ens hagués agradat poder formar un govern pels tres partits d’esquerres a la ciutat, incorporant ERC, tal i com s’explicita a l’acord”. D’altra banda, l’alcalde ha tornat a agrair la bona entesa i la lleialtat al govern i a la ciutat que CIU ha demostrat durant el seu període dins el govern municipal. “Estem segurs que serem capaços de trobar punts de coincidència amb la resta de forces polítiques, sobretot en polítiques socials on és molt important tenir en compte la suma del màxim de voluntats”, ha conclòs San José.

Redacció / Foto: ICV-EUiA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix