ESPORTS (CICLISME): Roger Grau i Montse Rocher guanyen la 5 Pics de Begues

Un total de 480 persones van participar en la segona edició de la Marxa en BTT dels 5 Pics de Begues. La prova ciclista va tenir un recorregut de 50 quilòmetres. Amb prop de 1.400 metres de desnivell positiu, la marxa es va enfilar fins als cims de la Desfeta, el Sotarro, el Montau, les Antenes i el Puig de les Agulles. Després de dues hores i vint-i-nou minuts, el primer a creuar la línia d'arribada va ser Roger Grau, de la Unió Ciclista Aiguafreda, que es va proclamar campió de la categoria masculí absolut. La primera classificada de la femenina va ser Montse Rocher, amb un temps de  3h55’02’’. Jordi Vila, del club de triatló de Gavà, es va endur la primera posició de la categoria Màster 40. Francesc González va guanyar la Màster 50.