S'inicia l’elaboració d’un Plat Estratègic de l’Esport santfeliuenc

L'Ajuntament convida la ciutadania a opinar sobre el futur esportiu a la ciutat mitjançant una enquesta oberta fins el pròxim 7 de novembre.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat l'elaboració d'un Pla Estratègic de l'Esport. Un document de propostes de treball que ha de recollir les actuacions de futur en l'àmbit esportiu a dur a terme a la ciutat.

La definició d'aquest document inclou diferents fases de treball entre les quals hi ha la realització d'un procés participatiu obert a la ciutadania per conèixer de primera mà l'opinió de les persones sobre les necessitats locals de caire esportiu. Per aquest motiu, s'ha habilitat al web de l'Ajuntament un espai dedicat al Pla Estratègic de l’Esport i s'ha creat una enquesta sobre diferents qüestions relacionades amb l'oferta esportiva a la ciutat. La participació en l'enquesta és oberta fins al proper 7 de novembre.

Diagnosi de la situació actual

En la primera fase del Pla Estratègic de l'Esport es farà una diagnosi de la situació actual de l'esport al municipi a partir de diferents accions per conèixer l'opinió d'entitats esportives, persones usuàries d'instal·lacions de l'esport, AMPA de les escoles o esportistes d'elit, entre altres. La diagnosi es treballarà tenint en compte quatre eixos temàtics: l'esport en tant que eix vertebrador de la ciutat; la competició esportiva (escolar i federada) i l'associacionisme esportiu, l'esport de lleure i salut i les instal·lacions esportives. A partir de l'anàlisi dels resultats dels contactes i intercanvis de punts de vista de la primera fase i, tenint en compte també les opinions de la ciutadania a través del procés participatiu virtual, es farà la redacció definitiva del Pla Estratègic, que es preveu aprovar en el ple de novembre.

Entre els objectius del Pla Estratègic de l'Esport destaca el fet d'aconseguir que l'esport sigui un instrument per reforçar la cohesió social, difondre valors educatius i cívics i promoure la salut de la ciutadania. Alhora es pretén facilitar l'accessibilitat a la pràctica esportiva a la població i, en aquest sentit, s'analitzarà la possibilitat d'establir la tarifació social en diferents serveis esportius per eliminar les barreres d'accés per motius econòmics. Una altra finalitat del Pla és afavorir la col·laboració entre les entitats esportives locals i actualitzar la normativa i els plans de manteniment de les instal·lacions.

Redacció / Foto: Esport Blanc i Blau

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix