Avui inicien la competició el CV Sant Boi i CV Esplugues

Les santboianes juguen a la Superlliga 2 Femenina, mentre que les espluguines ho faran a la Primera Divisió.

Aquesta tarda comença una nova edició de la Superlliga 2 Femenina amb la participació del Club Voleibol Sant Boi. David Lorente continua al capdavant del conjunt del Baix Llobregat i té com a repte millorar els resultats de l’anterior temporada i situar el seu equip entre els millors de la categoria. Continuen de l’any passat Paloma Millán, Bárbara Pérez, Eva Montero, Sílvia Solanellas i Núria Montero. Les novetats són Laura Tetuá (col·locadora), Zoe Bardasco (receptora-atacant), Blanca Seguí (oposada), Cristina Borja (central), Júlia Castanys (col·locadora), Belén Mas (receptora-atacant) i Esther Guerrero (oposada).

Les santboianes jugaran en el grup B i tenen com a rivals CV Sant Cugat, CD Universidad de Granada, CV Leganés, Tenerife Santa Cruz, Universidad de Guadalajara, Volei Grau Castelló, Voley Ciutat Cide de Palma de Mallorca, Volley is Life 2008 d’Almeria i VP Madrid. El primer rival serà el conjunt palmesà del Volei Ciutat Cide. L’enfrontament es jugarà avui a les 17.30 hores al Poliesportiu Municipal La Parellada.

Renovació a l’Esplugues

D’altra banda, el Club Voleibol Esplugues militarà, un any més a la Primera Divisió femenina (grup B Nort). Valeriano Ruiz continua com a màxim responsable tècnic d’un conjunt que s’ha renovat amb la incorporació de cinc jugadores noves: Marta García (receptora), Aina Valls (oposada), Sandra Carrasco (central), Sandrine Ebene (oposada) i la juvenil Marta Cots (libera). Les seves rivals són CN Sabadell, CV Sant Cugat B, CV Vall d’Hebrón, CVB Barça i CV ACE Gran Canaria. S’estrenen avui davant del CVB Barça a l’INEF Barcelona (16 h).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix