La UE Cornellà es classifica pels setzens de final de la Copa del Rei

Es va imposar al Leioa per 2 a 1 després de protagonitzar una remuntada, ja que els bascos es van avançar en el marcador.

Els cornellanecs van protagonitzar, tal com havien fet amb el Zamora i Real Jaén, una remuntada en el marcador que els va permetre classificar-se per a la següent ronda de la Copa del Rei. I és que els verds es van imposar per 2 a 1 al Leioa en un partit molt intens on els de Jordi Roger van haver de treballar molt per aconseguir la victòria final.

Jordi Roger, entrenador de l’equip baixllobregatí, va explicar al final del partit que “això ho valorarem amb el pas dels anys”. D’altra banda, el jugador Gallar va destacar que “és una cosa increïble. Mai podíem haver somiat el que estem vivint.”

Aquest divendres 17 d’octubre, a les 10.30 hores, se celebrarà el sorteig dels setzens de final de la Copa del Rey a la seu de la Real Federación Española de Fútbol. En aquesta eliminatòria, al Cornellà li espera un equip de Primera Divisió. Els partits es jugaran els dies 3 –anada- i 17 –tornada- de desembre.

Fitxa:

CORNELLÀ: Íñigo, Pere, Dani Martí, Borja, Israel, David García (Pep Caballé, 56’), Joel (Txemi, 73’), Gómez, Óscar Muñoz, Gallar i Boniquet (Trujillo, 82’).

LEIOA: Iturrioz; Ormazábal (Simón, 77’), Garmendia, Córdoba, Degre (Oier, 77’), Alaña (Julio, 63’), Reguero, Paredes, Yurrebaso, Sergio García i Vitoria.

GOLS: 0-1 (13’): Vitoria. 1-1 (44’): Óscar Muñoz. 2-1 (71’): Gallar.

ÀRBITRE: Ripoll Solano (col·legi balear). Va amonestar als locals David García, Óscar Muñoz i Israel; i als visitants Yurrebaso, Sergio García, Alaña i l'entrenador David Movilla.

ESTADI: Nou Estadi Municipal. Uns 1.600 espectadors.

Redacció / Foto: UE Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix