La Unió Esportiva Cornellà pot seguir fent història

Demà (21 h) juga la tercera eliminatòria de la Copa del Rei davant del Leioa basc.

Demà pot ser un gran dia per a la UE Cornellà. Disputarà la tercera eliminatòria de la Copa del Rei amb la possibilitat de classificar-se per als setzens de final de la competició. Una fita que seria històrica per una entitat modesta com la del Baix Llobregat. Però perquè això sigui realitat caldrà que guany al Leioa basc en un enfrontament que començarà a les 21 hores i se celebrarà en el Nou Estadi Municipal. S’espera una gran entrada. Per aquest partit, el tècnic Jordi Roger no podrà comptar amb el central Pelegrí, que encara no s’ha recuperat de la seva lesió.

Roger explica que “per a nosaltres el partit de demà és la nostra final de la Copa del Rei, ja que som conscients que no arribarem a la final. Estem a un pas de fer una cosa molt gran però el Leioa no ens posarà les coses fàcils. Els petits detalls seran els que marcaran un partit que es preveu molt igualat.”

Si supera l’eliminatòria la UE Cornellà, als setzens de final li espera un gran del futbol nacional que estigui jugant competició europea a doble partit (anada i tornada els dies 3 i 17 de desembre). El sorteig se celebrarà el pròxim divendres 17 d’octubre a les 10.30 hores en la seu de la Real Federación Española de Fútbol.

Assemblea de socis

D’altra banda, es va celebrar l’assemblea de socis on el seu president, Àlex Talavera, va repassar diferents aspectes dels seus dos anys de mandat (eleccions, ascens a Segona B del primer equip, consolidació del futbol base, campanyes solidàries, de captació i fidelització de socis i viabilitat econòmica de l’entitat).

A més, el Director General, Andrés Manzano, va repassar l’exercici econòmic 2013-14 on va confirmar que s’ha regularitzat la situació de tots els treballadors del club. Una regularització on Manzano també va destacar que el club haurà de pagar una sanció imposada per Hisenda i el pagament d’interessos de la no regularització de l’IVA i de l’Impost de Societats de les temporades 2009-10, 2010-2011 i 2011-12. En total, el dèficit per aquesta temporada serà de 153.378 euros, que seran coberts pels fons propis del club. També va anunciar que, a partir d’aquesta setmana, la UE Cornellà assumeix els drets del Nou Municipal segons el contracte signat amb l’Ajuntament. Es va aprovar un pressupost per a la temporada 2014-15 d’1.045.823 euros.

El directiu de l’Àrea Esportiva, César López, va repassar els èxits esportius de l’any, amb especial atenció al títol de Lliga de Tercera Divisió, l’ascens a Segona B del primer equip i el títol estatal de la Danone Nations Cup de l’Aleví A.

Mentre, Javier Sancho, directiu de l’Àrea Social, va ser el responsable d’anunciar que el club ha arribat a la xifra de 700 socis. Francisco Garrigós García i Margarita Vidal Saladrigas seran Socis d’Honor del club com ja ho són l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, el futbolista Jordi Alba i Rubén Miño, i el periodista Jordi Évole. En aquest apartat també es va aprovar amb àmplia majoria que a partir de l’1 de novembre, l’Estadi Municipal de Cornellà serà lliure de fum, amb la consegüent prohibició de fumar a l’interior de l’estadi.

I per últim el directiu de comunicació, Álvaro Ruiz, va repassar els diferents mitjans de comunicació que té el club: pàgina web, twittter, facebook i instagram, on s’ha experimentat un considerable augment de visites i seguidors.

Redacció / Foto: Andrés Ayala (UE Cornellà)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix