El Club Handbol Sant Joan Despí presenta els seus equips

L’entitat compta actualment amb vint-i-vuit equips amb un total de 360 jugadors i jugadores.

El Club Handbol Sant Joan Despí va celebrar l’acte de presentació dels equips de la temporada 2014/15. Un acte que va comptar amb la presència, com ja és tradicional, de multitud de familiars, simpatitzants i socis de l’entitat. També hi van ser presents per part de l’ajuntament, l’alcalde Antoni Poveda i Ferran Liesa, regidor d’esports. Per part de la Federació Catalana d’Handbol, no va faltar el seu president, Tomàs Moral i el vicepresident, Josep Puigrodon. També va ser-hi Anna Morell, filla del fundador del club i els patrocinadors Niza Tours, Dental Mèdic, ÒpticaBogas, Areabalonmano i Restaurant del Poliesportiu.

Com cada any, primer es van fer les fotos dels diferents equips  amb els seus entrenadors i delegats i després la fotografia de tot el grup amb les autoritats, patrocinadors i junta directiva. L’acte en sí, i ja amb tot el públic, va començar amb una sonora i rítmica batucada per part del grup local Abra K Pum. Després es van presentar les banderes del club i es va continuar amb la presentació dels 28 equips, començant amb els prebenjamis i acabant amb els sèniors. Un total de 360 jugadors i jugadores; l’equip tècnic, format per més de 30 persones i els més de 50 delegats i delegades.

Seguidament es va fer un acte de reconeixement a dues jugadores: Núria Jiménez i Júlia Travesset, que es van proclamar campiones d’Espanya de categoria infantil amb la selecció catalana i a quatre jugadors que s’han retirat de l’entitat, David López i Dani Molina. Un altre, Dani Jiménez, jugador de l’equip sènior masculí durant moltes temporades, i finalment, Fernando Garcia, tota la seva vida esportiva dedicada al club.

“Ha estat un exemple d’humilitat, esforç, sacrifici, discreció, dedicació i esforç. Un gran exemple per a totes les generacions de joves jugadors d’handbol”, explica Toni Guijarro, director tècnic del CH Sant Joan Despí.

Després de la presentació, es va realitzar el setè Trofeu Salvador Morell, fundador del Club, amb la presència de la seva filla, Anna Morell, i es va disputar un partit de molt bon nivell de primera nacional sènior masculí, coincidint amb la segona jornada de lliga, entre l’Handbol Vendrell i l’Handbol Sant Joan Despí que va finalitzar 31a 25 a favor nostre.

Redacció / Foto: CH Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix