El CB Prat Joventut s’estrena diumenge a la Lliga Adecco Or davant l’Oviedo

Agustí Julbe és el nou responsable tècnic d’un l’equip baixllobregatí marcat per la seva joventut i per la continuïtat de la seva plantilla.

Tot a punt perquè s’aixequi el teló a la Lliga Adecco Or. Una de les seves novetats serà la participació, per primera vegada a la seva història, del CB Prat Joventut. Cal recordar que els del Baix Llobregat van viure una darrera temporada espectacular amb la consecució de la Copa i, a més, amb l’ascens al playoff final davant de Palma Air Europa. Amb l’estrena de la nova categoria, l’objectiu esportiu del club és aconseguir la permanència.

Novetats

L’equip 2014-15 presenta molt porques novetats a les seves files. La més important és la del seu nou tècnic, l’Agustí Julbe, que substitueix en el càrrec a Carles Duran. Julbe agafa les regnes del conjunt pratenc després de quatre anys com ajudant de Xavi Pascual en l’FC Barcelona. “És un projecte molt il·lusionant, ja que tinc la possibilitat de dirigir una generació de jugadors que han assolit grans èxits des de júnior fins a l’ascens de categoria la passada temporada. Ara hauran de demostrar la seva capacitat en un nivell superior i en una competició tan competitiva com l’Adecco Or”, explica el nou entrenador.

D’altra banda, la plantilla només presenta una cara nova, ja que la resta de jugadors són els mateixos de la campanya anterior. L’únic reforç és el del pivot procedent del MoraBanc l’Andorra, Gerbert Martí. De fet ja havia jugat al CB Prat Joventut. La resta de jugadors són els bases Roger Vilanova i Agustí Sans; els alers Alberto Abalde, Àlex Ros, José Nogués i Gerard Gomila; i els pivots David Iriarte, Iker Guallar, Zoran Nikolic i Víctor Serrano.

Els rivals

Els pratencs tindran com a primer rival la Unión Financiera Baloncesto Oviedo. El partit es jugarà aquest diumenge 5 d’octubre, a partir de les 18 hores, en el Pavelló Joan Busquets. La resta de rivals són Breogán de Lugo, Ford Burgos, Peñas Huesca, CB Valladolid, Leyma Baquet Coruña, Força Lleida Club Esportiu, Instituto de Fertilidad Clínicas Rincón de Màlaga, Club Melilla Baloncesto, Club Ourense Baloncesto, Cocinas.com de Logronyo, Palma Air Europa, Planasa Navarra de Pamplona.

Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix