Formació extraordinària “Juga Verd Play” per als dinamitzadors de joc

El Consell Esportiu del Baix Llobregat aplega a Castelldefels més de 120 àrbitres de tota la comarca.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) va reunir, els passats 19 i 20 de setembre a Castelldefels, a més de 120 dinamitzadors de joc de tota la comarca. Per segon any consecutiu, el Consell Esportiu implementarà a tota la comarca el programa “Juga Verd Play”dins de la seva competició de Jocs Escolars i precisament una de les figures claus d’aquesta proposta alternativa i innovadora del sistema de competició escolar, és la de Dinamitzador de joc (àrbitre).

L’acte inaugural de la jornada va anar a càrrec de Salvador Valls Cuello, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i Marc Soler, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels. A més aquesta formació, va comptar amb la participació d’experts en psicologia i educació física com Pere Alastrué i Carles González, i la col·laboració especial de Xavier Pascual, entrenador del FC Barcelona d’handbol. La formació va concloure amb el lliurament del corresponent certificat d’assistència, un polo i una targeta verda per poder arbitrar cada cap de setmana.

El Consell Esportiu del Baix Llobregat treballa en la millora de la formació de tots els agents que participen del “Juga Verd Play”: famílies, dinamitzadors de joc (àrbitres), tècnics i tutors de grada, ja que la participació activa de tota la comunitat esportiva és el gran valor afegit del programa. Per aquest motiu durant aquest mes de setembre s’han celebrat reunions informatives adreçades als diferents col·lectius.

Redacció / Foto: CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix