La Cursa Popular del Prat arriba a la trenta-quatrena edició

Se celebrarà aquest diumenge i la prova atlètica tindrà dos recorreguts diferents, un de deu quilòmetres i un altre de tres.

El món de l’atletisme té una cita, aquest diumenge 28 de setembre, al Prat de Llobregat. Se celebrarà al trenta-quatrena edició de la Cursa Popular. Un dels esdeveniments esportius de referència a la comarca i, naturalment, al municipi baixllobregatí que està emmarcat dins de la Festa Major de la ciutat.

La prova atlètica és oberta a tothom, i tindrà dos recorreguts urbans. Hi haurà un de tres quilòmetres (fins als 14 anys), i un altre, amb un nou circuit, de deu quilòmetres (a partir dels 14 anys). La sortida i arribada es realitzarà al CEM Sagnier i l’horari previst de les curses és a les 9.30 hores la de 3 km, i a les 10 h, la de 10 km.

D’altra banda, les dues curses tindran un caire solidari, ja que es donarà suport a dos projectes solidaris. Un és l’esport local solidari (en col·laboració el projecte de la Diputació de Barcelona, es farà una recollida de material esportiu en bon estat -roba, calçat, pilotes, etc...-, que s'utilitzarà per a diferents iniciatives d'esport d'inclusió tant a nivell de la província de Barcelona com internacional) i l’altre la recollida d’aliments (s'habilitarà un punt de recollida per al Punt Solidari del municipi).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix