El CB Prat Joventut, finalista de la Lliga Nacional Catalana LEB

Es va imposar a la semifinal davant de l’FC Barcelona de quatre punts (73-69).

El Pavelló Joan Busquets de El Prat de Llobregat va acollir ahir les semifinals de la quinzena edició d'aquesta competició que enguany compta amb la participació de Força Lleida, FC Barcelona B, CB Tarragona i els amfitrions del CB Prat Joventut.

El CB Prat Joventut va aconseguir ser finalista de la Regal XV Lliga Nacional Catalana LEB 2014-Trofeu Tricentenari després de guanyar per 73 a 69 a l’FC Barcelona B. Alberto Abalde amb 16 punts i 4 rebots va ser el jugador més destacat del partit per part del conjunt del Baix Llobregat. El CB Prat Joventut es va imposar després de guanyar un partit disputat fins als darrers instants del partit. Al final de l'enfrontament, l'entrenador del CB Prat Joventut Badalona, Agustí Julbe, va destacar que a la represa l’equip ha “sabut tancar el rebot i perdre menys pilotes” i ha sigut clau per guanyar el partit. Respecte a la final va manifestar que “ens va molt bé jugar-la, ja que li dona realisme a la situació de competició que es trobaran els jugadors”. D’altra banda, l’entrenador de l’FC Barcelona, Aleix Duran va lamentar el tercer període que han fet els seus jugadors i va explicar que "la joventut és una característica i hem d’explotar les seves virtuts i no pensar les coses negatives, com ser agressius.”

A l’altra semifinal, el CB Tarragona es va classificar per a la final després de guanyar per 69 a 75 al Força Lleida CE. Els tarragonins amb Ferran Torres (14 punts i 8 rebots) i Antonio Kurtis (18 punts i 14 rebots) com a més destacats han dominat el matx tot i l'intent final del conjunt lleidatà per retallar distàncies.

SEMIFINALS

26.09.14 / CEM Estruch-Pav. Joan Busquets de El Prat de Llobregat


Força Lleida – CB Tarragona (69-75)

CB Prat Joventut – FC Barcelona B (73-69)

FINAL

28.09.14 / CEM Estruch-Pav. Joan Busquets de El Prat de Llobregat


CB Prat Joventut - CB Tarragona

Redacció / Foto: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix