La UE Santboiana comença avui la Lliga davant l’Hernani

Lewis Williams segueix sent l’entrenador d’un equip que presenta vuit novetats a la seva plantilla.

El camp Landare-Toki serà el punt de sortida de la nova temporada de la UE Santboiana a la Divisió d’Honor. Lewis Williams continua com a màxima responsable d’un equip que espera millorar els resultats assolits la passada campanya a la màxima categoria del rugbi nacional. Els del Baix Llobregat enceten la competició davant de l’Hernani en un enfrontament que es preveu molt igualat.

Segons el tècnic del conjunt santboià “he fet una primera llista per a les tres primeres jornades, i després donaré la composició definitiva per la temporada. El meu criteri és el de tenir un nivell tècnic adequat per estar en el primer equip, el grau de compromís per complir amb continuïtat amb l’equip, el nivell d’esforç en els entrenaments i el treball de preparació individual que fa cada jugador.”

Incorporacions

Los novetats per la temporada 2014-15 són set. Neis Van de Ven i Víctor Cuenca, tercer i obertura-arriere del RC L’Hospitalet; Javi orebaneja, ala procedent del RC Tarragona; Jamie Chipman, segona exjugador del Ordizia; i els sèniors B i juvenils de la UE Santboiana Àlex Gómez, Julen Lafraya, Joan López i Luís Espejo. A més, Nil Baró, jugador internacional del club es reincorpora al club després d’un any d’estada per estudis a França on va jugar amb l’equip sots 23 dels Union Bordeaux-Bègles.

Redacció / Foto: Hernani

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix