La UE Cornellà passa a la següent ronda de la Copa del Rei

Els de Jordi Roger es van imposar al Zamora per 3 a 2 en un enfrontament molt intens i remuntant un marcador advers a la segona part.

La UE Cornellà va accedir a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei després de guanyar 3 a 2 al Zamora en un partit molt intens que es va decidir a la segona part. Els de Jordi Roger van tornar a fer un gran esforç per guanyar una eliminatòria que es va posar en contra al final de la primera part (1-2). El gol inicial de Sergio Gómez va ser neutralitza per Arkaitz, un autèntic malson pels cornellanencs en aquest període. El jugador blanc-i-vermell va empatar el partit amb un xut ras i li va donar la volta al marcador des dels onze metres en un més que discutit penal. A la represa, els del Baix Llobregat van ser millors i van ser capaços de remuntar amb els gols de Gallar i David. Fins i tot van poder fer més.

Al final del partit, Jordi Roger, tècnic de la UE Cornellà, va felicitar als seus jugadors per l’esforç i el partit que van realitzar i, a més, va dir que “després de l’1 a 0 ens hem relaxat i ens han remuntat. Ens ha faltat possessió de pilota i no hem creat ocasions de gol. A la segona meitat, l’equip ha canviat d’actitud i hem jugat més verticals. Seguim fent història.”

FITXA:

Cornellà: Íñigo; Joel, Borja, Pelegrí, Arnau, Gómez, Gallar, Pep Caballé (David, 55´), Óscar Muñoz (Xemi, 83´), Joaquín (Trujillo, 55´) i Boniquet.

Zamora: Cantero; Arkaitz, Alberto Prada, Dejan Kurbus, Carrillo (Manu Gavilán, 83´), Garretas (Aaron Aguado, 78´), Coque, Sergi Mut, Carlos de la Nava, Cristian (Salva Rivas, 66´) i Dani Mateos.

Gols: 1-0 (11´): Sergio Gómez. 1-1 (30´): Arkaiz. 1-2 (45´): Arkaiz (pti.). 2-2 (58´): Gallar. 3-2 (69´): David.

Àrbitre: Cuadra Fernández, del col·legi balear. Grogues als locals Joaquín, Gallar i David; i als visitants Coque i Cristian.

Camp: Nou Municipal. Uns 1.800 espectadors.

 

Redacció / Foto: UE Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix