Comença la Primera Catalana amb el Santboià com a favorit per tornar a Tercera

El Sant Ildefons estrena categoria, mentre que el Viladecans buscarà de nou l’ascens.

Aquest cap de setmana comença una nova temporada a la Primera Catalana. Tres seran els equips comarcals que participaran enguany a la categoria Santboià, Sant Ildefons i Viladecans.

El Santboià -foto- aposta pel tècnic Juan Camilo Vázquez, exentrenador del Viladecans, per tornar a la Tercera Divisió, categoria que va perdre l’any passat després d’una temporada molt irregular i un polèmic partit a Gavà que li va costar el descens. Els del Joan Baptista Milà són els grans favorits per guanyar la Lliga i assolir l’ascens. Segueixen Dani Iglesias, Libo, Jaime i Heredia. S’incorporen Joel Martínez, Raúl Cortezón i Oriol Simón (Martinenc); Nico, Kata, Jaume Albert i David Morillo (Viladecans); Didi (Cornellà), José Javier (Horta), Gerard Marsal (Torredembarra), Víctor Martínez (Almacelles), Xavi León (Europa), Javier Carmona (Vista Alegre), Kilian (juvenil); Javier Honorato (Sant Joan Despí) i Eduardo Zurita (Gavà).

D’altra banda, el Sant Ildefons també canvien d’entrenador. Javier Gómez substitueix Málaga, artífec de l’històric ascens dels cornellanencs a la màxima categoria catalana. Les incorporacions són les de Javi Pérez (Can Vidalet), Adri García i Éric Tregón (juvenil), Ángel Gil (Castellar), Alan Liesegang, Adrià Escribano i Imanol Becerra (Sant Joan Despí), Edu Alliaume, Àlex Gómez i Aozora Kishimoto. Continuen Carlos, Kike Pérez, Robert, Arias, Félix, Llobet, Nolla, Canti, Jorge, Caba, Erik, Aleixandri, Pibe i Juanito.

I el Viladecans, després de superar la decepció de l’any passat on no va aconseguir l’ascens a Tercera Divisió després de perdre a casa la possibilitat de fer història davant del Sabadell B, encara la nova temporada amb molt optimisme i poder tenir de nou opcions a aconseguir pujar de categoria. David Campillo serà l’encarregat tornar als blancs-i-vermells a somiar després de la marxa de Juan Camilo Vázquez al Santboià. Continuen a l’equip Rulo, Raúl Martínez, Lerin, Miguel, Triguero, Aarón, Carlos Martínez i Christian Tomás. Les novetats són Dani Lledó, Gerard Martínez, Bea i Riki (Mariano Poblet), Aitor Sánchez (Vista Alegre), Joan Luque (Sabadell B) i Dani Muela (Rubí).

Els aparellaments a la primera jornada seran els següents: Sant Ildefons-Joventut 25 de Septiembre (diumenge, 12 h), Santboià-Lleida Esportiu B (diumenge, 17 h) i Balaguer-Viladecans (diumenge, 18 h).

Redacció / Foto: FC Santboià

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix