Barça i Espanyol lluitaran per al títol de la Copa Catalunya Femenina

El Municipal Les Planas de Sant Joan Despí acull avui la final a partir de les 12 hores.

Les blanc-i-blaves defensen el títol que van aconseguir l'any passat a Sant Boi de Llobregat. El derbi es juga avui diumenge a les 12 hores al Municipal Les Planes de Sant Joan Despí i es podrà veure en directe per Esport3 i BarçaTV. Serà la novena final que disputin Barça i Espanyol, en deu edicions de la Copa Catalunya Femenina. Des del 2005 el derbi s'ha anat repetint a totes les finals excepte l'any 2010, quan l'Estartit va aconseguir trencar el monopoli dels dos grans i es va classificar per a la final.

L'Espanyol arriba a la cita com a defensor del títol i després de superar una semifinal força complicada contra l'equip amfitrió, el Levante Las Planas (4-1). El Barça encara té l'espineta clavada de la final de l'any passat i va demostrar que té ganes de reconquerir el títol amb la victòria per golejada divendres passat contra l'Europa (9-1).

El Manresa, campió

D’altra banda, en el mateix escenari baixllobregatí, el CE Manresa va fer bons els pronòstics i es va proclamar campió de la primera edició de la Copa Catalunya Amateur després de vèncer al Sarrià, de categoria inferior, en un partit intens que no es va decidir fins als últims deu minuts. El resultat va ser de 3 a 0.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
87

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix